Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta: Basescu este suparat pentru ca nu il baga nimeni in seama

Antena3 Antena3,
Ponta: Basescu este suparat pentru ca nu il baga nimeni in seama

Victor Ponta spune ca presedintele Traian Basescu este suparat pentru ca nu il baga nimeni in seama. Premierul are datoria de a guverna tara, iar Traian Basescu se ocupa cu ce stie mai bine, cu scandalul,. continuă pe Antena3

VIDEO Victor Ponta: Basescu va mai pacaleste. Mi s-a parut comic - e mai bun ca mine, mai bun la ce? Pe domnul presedinte nu prea il mai baga nimeni in seama. Va minte

Basescu va mai pacaleste. Se bazeaza cumva in mod gresit ca noi mai avem o datorie de la Rompetrol, dar acea datorie s-a transformat in actiuni. Mi s-a parut comic domnul presedinte. E mai bun ca mine, mai bun la ce? Sincer, ceea ce face domnul presedinte nu are nicio relevanta. Va minte, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, in replica la afirmatiile facute joi seara de presedintele Traian Basescu la Digi 24. Intrebat daca este pusa in pericol coabitarea cu seful statului, primul ministru a raspuns Nu. De ce?.

Ponta il ATACA pe Basescu: El vorbeste ca nu il baga nimeni in seama in strainatate.

Premierul Ponta afirma, vineri, ca acordul de coabitare incheiat cu presedintele Basescu nu este in pericol dupa ultimele declaratii ale presedintelui la adresa lui, relateaza Mediafax. Victor Ponta a spus ca seful statului vorbeste deoarece nu prea il mai baga nimeni in seama in strainatate, doar tutarii de la Miscarea Populara isi fac curaj. Intrebat de jurnalisti daca crede ca relatia de coabitare intre presedinte si premier este in pericol, Ponta a raspuns negativ, aratand ca nu .

Ponta: Coabitarea cu Basescu nu e in pericol, el vorbeste ca nu il baga nimeni in seama in strainatate

Premierul Ponta afirma ca acordul de coabitare incheiat cu presedintele Basescu nu este in pericol dupa ultimele declaratii la adresa sa ale presedintelui, explicand ca acesta vorbeste deoarece nu prea il mai baga nimeni in seama in.

NOU SCANDAL Ponta-Basescu: Presedintele il acuza pe premier ca este lipsit de responsabilitate.

Presedintele Traian Basescu l-a acuzat, joi, pe premierul Victor Ponta ca este lipsit de responsabilitate. Intrebat ce parere are despre declaratia premierului vizavi de referendum, Basescu a spus ca daca a declarat intr-adevar asta, inseamna ca a ramas acelasi om lipsit de responsabilitate. Premierul Victor Ponta a spus, joi, in sedinta de Guvern, ca datele recensamantului releva ca la referendumul din iulie anul trecut, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost atins cvorumul .

Partidul Conservator cere respect pentru cetateni: Datele INS dovedesc ca Traian Basescu este un presedinte demis

Datele INS dovedesc ca referendumul din 29 iulie 2012 este valid, iar Traian Basescu este un presedinte demis, subliniaza Partidul Conservator, intr-un comunicat remis joi Agerpres. Conservatorii apreciaza.

Ponta: Basescu trebuia demis. La referendumul din 29 iulie a fost cvorum de 50%

Premierul Victor Ponta a comentat rezultatele INS privind recensamantul din 2011, afirmand ca, potrivit acestor date, referendumul privind demiterea presedintelui a indeplinit conditia de cvorum de 50%, astfel ca seful statului ar fi trebuit demis.

Presedintele Basescu: Responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012 va trebui asumata pentru ca Romania inca plateste costuri uriase

Cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu. Responsabilitatea politica nu a fost asumata, dar probabil cineva va trebuie.

Ponta: Vom face cererea pentru un nou acord cu FMI, in aceleasi conditii

Premierul Victor Ponta a anuntat, in sedinta de Guvern de astazi, ca urmeaza sa fie adoptat un memorandum prin care se ia act in mod oficial de incheierea cu bine a acordului cu Fondul Monetar International FMI) si a adaugat ca se va face cererea pentru un nou acord, in aceleasi conditii, transmit sursele de presa.

Victor Ponta: Vom face cererea pentru un nou acord cu FMI, in aceleasi conditii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de Guvern de joi ca urmeaza sa fie adoptat un memorandum prin care se ia act in mod oficial de incheierea cu bine a acordului cu Fondul Monetar International si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )