Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta: Basescu s-ar putea sa fie vreun inculpat la anul

Adevărul Adevărul,
Ponta: Basescu s-ar putea sa fie vreun inculpat la anul

Premeirul Victor Ponta a declarat joi ca presedintele Traian Basescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar vreun inculpat pentru ca i se va inceta imunitatea. continuă pe Adevărul

Ponta, la Romania TV: Basescu l-a chemat de multe ori pe procurorul Lucian Papici la birou, cum a chemat si alti procurori/ Nu o sa mai fie nimic Basescu dupa 2014, s-ar putea sa fie vreun inculpat

Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca minte atunci cand afirma ca nu l-a cunoscut niciodata personal pe procurorul Lucian Papici, ci doar au vorbit o data la telefon. Invitat la Romania TV, seful Executivului a afirmat capresedintele s-a intalnit cu procurorul Papici de nenumarate ori, ba chiar l-a chemat de multe ori la birou, cum a chemat si alti procurori, si i-a dat ordine. In aceeasi emisiune, premierul a afirmat ca nu vede un rol in politica pentru Traian Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte la finalul lui 2014. Nu o sa mai fie nimic Basescu, s-ar putea sa fie vreun inculpat, a afirmat Ponta, precizand ulterior ca nu are informatii in acest sens insa ii inceteaza imunitatea care l-a salvat de casa Mihaileanu, de flota, de terenurile din Calarasi. Ponta: Daca Basescu nu promulga Legea Referendumului, o pot face presedintii Camerelor, exista precedent .

Victor Ponta: Basescu a crescut TVA, noi o scadem.

Victor Ponta:Eu as fi vrut sa fac exploatarea in cadrul unei legi. Reducerea construbutiilor de asigurari sociale de la 1 ianuarie si este un sprijin pentru mediul de afaceri pentru ca este vorba de o scadere procentuala de 5% la angajator. Mai mult, bugetul pe 2014 ar urma sa fie adoptat la inceputul lunii decembrie, in timp ce raspunderea pe legea descentralizarii va fi asumata pe 19 noiembrie. Pe 14 noiembrie vom avea sedinta de guvern in care finalizam si adoptam proiectul legii .

VIDEO. Victor Ponta: Basescu a crescut TVA, noi o scadem.

Victor Ponta: Reducerea construbutiilor de asigurari sociale de la 1 ianuarie si este un sprijin pentru mediul de afaceri pentru ca este vorba de o scadere procentuala de 5% la angajator, a declarat Victor Ponta, dupa sedinta USL de luni. // Mai mult, bugetul pe 2014 ar urma sa fie adoptat la inceputul lunii decembrie, in timp ce raspunderea pe legea descentralizarii va fi asumata pe 19 noiembrie. Pe 14 noiembrie vom avea sedinta de guvern in care finalizam si adoptam .

Victor Ponta: Basescu se teme ca PSD si PNL vor avea cate un candidat la Presedintie.

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri ca Traian Basescu vorbeste despre separarea PNL de PSD deoarece se teme ca cele doua partide vor avea cate un candidat la prezidentiale. Citeste si: Ponta: Daca nu cresti taxele, nu ai cum sa faci rost de bani Din toate scenariile auzite in ultima vreme nu am retinut decat un lucru din ce a zis Basescu. Marea sa frica este ca nu cumva sa aiba si PNL si PSD candidat la alegerile de anul viitor, pentru ca intra ambii in turul doi. Nu lucreaza nimeni la .

Ponta: Basescu l-a chemat de mai multe ori la biroul sau pe Papici

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului i-a chemat si discutat si cu alti procurori.

Ponta: Basescu a vorbit cu Papici de mai multe ori. Minte de ingheata apele!.

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului discuta si cu alti procurori. Cred ca pe Papici l-a sunat pe videotelefon, ca zicea ca l-a sunat la telefon, dar i s-a parut ca are o fata buna. E de desene animate asta ca nu l-a vazut pe Papici, minte de ingheata apele, l-a vazut de zeci de ori. Asta denota anumite scapari de memorie sau chiar de ratiune. Evident ca l-a vazut .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )