Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ponta: Basescu a vorbit cu Papici de mai multe ori. Minte de ingheata apele!.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Basescu a vorbit cu Papici de mai multe ori. Minte de ingheata apele!.

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului discuta si cu alti procurori. Cred ca pe Papici l-a sunat pe videotelefon, ca zicea ca l-a sunat la telefon, dar i s-a parut ca are o fata buna. E de desene animate asta ca nu l-a vazut pe Papici, minte de ingheata apele, l-a vazut de zeci de ori. Asta denota anumite scapari de memorie sau chiar de ratiune. Evident ca l-a vazut . continuă pe România Liberă

Ponta: Basescu l-a chemat de mai multe ori la biroul sau pe Papici

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului i-a chemat si discutat si cu alti procurori.

Ponta il da de gol pe Basescu: L-a chemat de multe ori la biroul sau pe Papici

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului i-a chemat si discutat si cu alti procurori, fiind.

Ponta: Basescu s-ar putea sa fie vreun inculpat la anul

Premeirul Victor Ponta a declarat joi ca presedintele Traian Basescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar vreun inculpat pentru ca i se va inceta imunitatea.

Sarbu:Tot mai multe masini care nu ne reprezinta, conduse de copii teribili, au ecusoane de la Senat

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, cere lamuriri despre modul in care sunt eliberate ecusoanele de acces si parcare de la Senat. Social democratul se plange de faptul ca vede tot mai multe masini conduse de.

Sarbu: Vad tot mai multe masini care nu ne reprezinta - jeep-uri, Mercedes-uri - conduse de copii teribili, cu ecusoane de la Senat pe parbriz

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a reclamat conducerii Camerei superioare a Parlamentului ca tot mai multe masini, jeep-uri, Mercedes-uri, conduse de copii teribili, au pe parbriz ecusoane de la Senat, lucru care, in opinia sa, nu face bine ca imagine, transmite Mediafax.

Mohammad Murad: Politicienii au mai multe taxe decat solutii, iar atunci cand gasesc o solutie este tot o taxa

Politicienii au mai multe idei de taxe decat solutii pentru rezolvarea problemelor economice, iar cand vin cu o solutie aceasta ascunde o noua taxa, a declarat Mohammad Murad,presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si unul dintre cei.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Oamenii evacuati au ocupat mai multe apartamente

Un scandal a izbucnit, miercuri, intr-un bloc de locuinte sociale dinCapitala unde, mai multe persoane care au fost evacuate dintr-o casa nationalizata, au ocupat cateva apartamente, relateazaB1.

Politistii au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din Ialomita

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din judetul Ialomita, dar si din Bucuresti, in scopul verificarii modului in care se comercializeaza produsele de panificatie.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare de ceata densa pentru mai multe judete.

Ponta, la Romania TV: Basescu l-a chemat de multe ori pe procurorul Lucian Papici la birou, cum a chemat si alti procurori/ Nu o sa mai fie nimic Basescu dupa 2014, s-ar putea sa fie vreun inculpat

Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca minte atunci cand afirma ca nu l-a cunoscut niciodata personal pe procurorul Lucian Papici, ci doar au vorbit o data la telefon. Invitat la Romania TV, seful Executivului a afirmat capresedintele s-a intalnit cu procurorul Papici de nenumarate ori, ba chiar l-a chemat de multe ori la birou, cum a chemat si alti procurori, si i-a dat ordine. In aceeasi emisiune, premierul a afirmat ca nu vede un rol in politica pentru Traian Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte la finalul lui 2014. Nu o sa mai fie nimic Basescu, s-ar putea sa fie vreun inculpat, a afirmat Ponta, precizand ulterior ca nu are informatii in acest sens insa ii inceteaza imunitatea care l-a salvat de casa Mihaileanu, de flota, de terenurile din Calarasi. Ponta: Daca Basescu nu promulga Legea Referendumului, o pot face presedintii Camerelor, exista precedent .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )