Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta il da de gol pe Basescu: L-a chemat de multe ori la biroul sau pe Papici

Antena3 Antena3,
Ponta il da de gol pe Basescu: L-a chemat de multe ori la biroul sau pe Papici

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului i-a chemat si discutat si cu alti procurori, fiind. continuă pe Antena3

Ponta: Basescu a vorbit cu Papici de mai multe ori. Minte de ingheata apele!.

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului discuta si cu alti procurori. Cred ca pe Papici l-a sunat pe videotelefon, ca zicea ca l-a sunat la telefon, dar i s-a parut ca are o fata buna. E de desene animate asta ca nu l-a vazut pe Papici, minte de ingheata apele, l-a vazut de zeci de ori. Asta denota anumite scapari de memorie sau chiar de ratiune. Evident ca l-a vazut .

Ponta, la Romania TV: Basescu l-a chemat de multe ori pe procurorul Lucian Papici la birou, cum a chemat si alti procurori/ Nu o sa mai fie nimic Basescu dupa 2014, s-ar putea sa fie vreun inculpat

Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca minte atunci cand afirma ca nu l-a cunoscut niciodata personal pe procurorul Lucian Papici, ci doar au vorbit o data la telefon. Invitat la Romania TV, seful Executivului a afirmat capresedintele s-a intalnit cu procurorul Papici de nenumarate ori, ba chiar l-a chemat de multe ori la birou, cum a chemat si alti procurori, si i-a dat ordine. In aceeasi emisiune, premierul a afirmat ca nu vede un rol in politica pentru Traian Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte la finalul lui 2014. Nu o sa mai fie nimic Basescu, s-ar putea sa fie vreun inculpat, a afirmat Ponta, precizand ulterior ca nu are informatii in acest sens insa ii inceteaza imunitatea care l-a salvat de casa Mihaileanu, de flota, de terenurile din Calarasi. Ponta: Daca Basescu nu promulga Legea Referendumului, o pot face presedintii Camerelor, exista precedent .

Ponta: Basescu l-a chemat de mai multe ori la biroul sau pe Papici

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului i-a chemat si discutat si cu alti procurori.

Ponta: Vreau sa raman prim-ministru pana in 2016

Update 19:47 Ponta: Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe Papici Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului discuta si cu alti procurori.

Ponta, la Romania TV: Basescu l-a chemat de multe ori pe procurorul Lucian Papici la birou, cum a chemat si alti procurori/ Daca Basescu nu promulga Legea Referendumului, o pot face presedintii Camerelor, exista precedent /Nu o sa mai fie nimic Basescu d

Premierul Victor Ponta este invitat joi seara la Romania TV.

Ponta: Daca Basescu nu promulga Legea referendumului, o vor face sefii Camerelor.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Romania TV, ca, daca presedintele Traian Basescu refuza sa promulge Legea referendumului, o vor pormulga sefii celor doua Camere ale Parlamentului. Curtea Constitutionala a respins, joi, cu majoritate de voturi, sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii referendumului, care prevede reducerea cvorumului de participare la 30%. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a precizat ca noua forma a legii referendumului va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )