Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta a castigat detasat primul tur la Buzau, cu 54,21%

Antena3 Antena3,
Ponta a castigat detasat primul tur la Buzau, cu 54,21%

Candidatul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a castigat detasat primul tur al alagerilor prezidentialelor din judetul Buzau, cu 54,21% din voturi, in timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 19,90%, iar Elena. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Penitenciarul si Arestul, singurele sectii de votare, din Oradea, unde Victor Ponta a castigat alegerile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a castigat atat in Oradea cat si in Bihor. Din cele 143 de sectii de vot din Oradea, doar in doua a reusit Victor Ponta sa se claseze pe primul loc. Este vorba despre sectiile din Penitenciar si Arest. Summary.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Penitenciarul si Arestul, singurele sectii de votare din Oradea unde Victor Ponta a castigat alegerile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a castigat atat in Oradea, cat si in Bihor. Din cele 143 de sectii de vot din Oradea, doar in doua a reusit Victor Ponta sa se claseze pe primul loc. Este vorba despre sectiile din Penitenciar si Arest.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur Buzau. Ies sau nu buzoienii la vot?

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Buzau.

Subiectele Zilei: Cum a fugit PSD-ul lui Ponta de succesul din primul tur al prezidentialelor dupa valul de proteste; Mazare: Nicusor Constantinescu poate obtine azil politic in SUA; Candidatii UDMR si PPMT, lasati in off-side de alegatorii maghiari

Tanarul care trage dupa el o intreaga comunitate, din scaunul cu rotile. Cum a schimbat fata unei comune cu fonduri europene. Ce trebuie sa faca. Regii amfetaminei au adus un drog nou studentilor: Diamantul. Bercea si Sarpele Rosu, cei mai mari dealeri de amfetamine, au fost prinsi.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Ponta castiga detasat alegerile. Poate recupera Iohannis 10 procente?

Rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale, prezentate luni de Biroul Electoral Centrul, sunt comentate de jurnalistii Adevarul. Acestia analizeaza diferenta de scor rezultata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si degringolada administrativa a votului din diaspora, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11.

VIDEO Adevarul Live: Ponta castiga detasat alegerile. Poate recupera Iohannis 10 procente?

Rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale, prezentate luni de Biroul Electoral Centrul, sunt comentate de jurnalistii Adevarul. Acestia analizeaza diferenta de scor rezultata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si degringolada administrativa a votului din diaspora, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11.

Cum comenteaza presa din strainatate primul tur al alegerilor prezidentiale: Jocul ramane DESCHIS

Premierul Victor Ponta a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit exit-poll-urilor, invingandu-l pe principalul sau contracandidat, Klaus Iohannis, cu care se va confrunta in turul doi, relateaza.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Neamt: Ponta castiga alegerile cu 49,42%, iar Iohannis are 22,65%

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, a castigat in judetul Neamt primul tur al alegerilor, cu 49,42% din voturi, fiind urmat de candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 22,65% si de Elena Udrea, cu 7,26% din voturi, potrivit datelor finale comunicate de BEJ Neamt.

Gheorghe Funar: Piramidele din Egipt au fost construite de geto-daci. Sunt convins ca voi castiga din primul tur

Candidatul la Presedintie Gheorghe Funar se declara un haiduc stiintific si spune ca este sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din primul tur. Eu sunt convins ca ma ajuta bunul Dumnezeu si.

Zsolt Szilagyi demisioneaza de la conducerea Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, dupa rezultatul obtinut in primul tur

Zsolt Szilagyi, candidatul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, si-a anuntat luni demisia de onoare de la conducerea formatiunii politice, dupa ce a obtinut 0,56% din voturi la primul tur al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )