Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ponta catre Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Ponta catre Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu. Solicitat sa comenteze. continuă pe Antena3

Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu intr-un interviu, informeaza Mediafax. Solicitat sa comenteze in legatura cu intrebarea pe care Traian Basescu i-a adresat-o, Ponta a raspuns: Stie domnia sa. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Jurnalistii i-au spus premierului ca aceeasi intrebare a adresat-o si el presedintelui Traian Basescu, .

Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a preciza ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu intr-un interviu.

Radu Tudor: Daca ar fi avut curaj politic, Basescu facea referendum pentru Rosia Montana in timpul guvernarii proprii

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in cadrul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3 pe tema referendumului propus de presedintele Traian Basescu in privinta proiectului de la Rosia Montana. Daca Traian Bas.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana?.

Presedintele Traian Basescu a sugerat luni ca premierul Victor Ponta a primit bani de la compania Gabriel Resources pentru a aproba exploatarea de la Rosia Montana. Subiectul Rosia Montana a fost o problema de actualitate si in timpul guvernului Boc. Eu am fost un partizant al proiectului, dar Emil Boc nu a fost si de aceea proiectul nu s-a facut. Zice: Nu cred in el. Sigur, nu am fortat nota pentru ca nu poti sa faci ceva impotriva constiintei unui om. Din cate inteleg, Ponta nu a modificat .

Ponta: Votul meu de deputat va fi impotriva proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca personal va vota, ca deputat, impotriva proiectului Rosia Montana, precizand insa ca este important ca toate argumentele pro si contra proiectului vor fi prezentate in cel mai transparent for, Parlamentul, transmite Mediafax.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, asa cum Victor Ponta il intreba pe el cati bani a luat pentru proiectul de la Rosia Montana, desi nu era semnat nimic, acum il intreaba si el: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Traian Basescu incearca sa foloseasca subiectul Rosia Montana pentru a isi face imagine. Basescu a insinuat astazi ca premierul Victor Ponta ar fi luat bani de la Rosia Montana sa sustina proiectul.

Ponta: Ideea lui Basescu a unui referendum privind Rosia Montana este foarte buna.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca ideea exprimata de seful statului, Traian Basescu, de a declansa un referendum privind proiectul Rosia Montana, este una foarte buna, informeaza Mediafax. Daca presedintele Traian Basescu, conform atributiilor sale constitutionale, considera util sa declanseze un referendum, cred ca e o idee foarte buna, a spus Ponta. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Ponta a spus ca, daca nu s-ar fi facut partea .

Buda cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului din cauza declaratiilor despre Rosia Montana

Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului pentru declaratiile facute de acesta in legatura cu proiectul Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Macovei despre exploatarea de la Rosia Montana: Ponta este las si ipocrit.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a scris, pe blogul personal, ca Romania nu are nevoie de cianuri la Rosia Montana si ca premierul Ponta este las si iresponsabil. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Astfel, Macovei sustine ca Victor Ponta nu a avut curajul sa-si asume decizia de deschidere a exploatarii la Rosia Montana printr-o hotarare de Guvern si ca a trimis proiectul in Parlament, pentru a scapa de orice responsabilitate. Ponta a aprobat un proiect .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )