Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu intr-un interviu, informeaza Mediafax. Solicitat sa comenteze in legatura cu intrebarea pe care Traian Basescu i-a adresat-o, Ponta a raspuns: Stie domnia sa. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Jurnalistii i-au spus premierului ca aceeasi intrebare a adresat-o si el presedintelui Traian Basescu, . continuă pe România Liberă

Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a preciza ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu intr-un interviu.

Ponta catre Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu. Solicitat sa comenteze.

Ponta: Ideea lui Basescu a unui referendum privind Rosia Montana este foarte buna.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca ideea exprimata de seful statului, Traian Basescu, de a declansa un referendum privind proiectul Rosia Montana, este una foarte buna, informeaza Mediafax. Daca presedintele Traian Basescu, conform atributiilor sale constitutionale, considera util sa declanseze un referendum, cred ca e o idee foarte buna, a spus Ponta. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Ponta a spus ca, daca nu s-ar fi facut partea .

Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana?.

Presedintele Traian Basescu a sugerat luni ca premierul Victor Ponta a primit bani de la compania Gabriel Resources pentru a aproba exploatarea de la Rosia Montana. Subiectul Rosia Montana a fost o problema de actualitate si in timpul guvernului Boc. Eu am fost un partizant al proiectului, dar Emil Boc nu a fost si de aceea proiectul nu s-a facut. Zice: Nu cred in el. Sigur, nu am fortat nota pentru ca nu poti sa faci ceva impotriva constiintei unui om. Din cate inteleg, Ponta nu a modificat .

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, asa cum Victor Ponta il intreba pe el cati bani a luat pentru proiectul de la Rosia Montana, desi nu era semnat nimic, acum il intreaba si el: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru.

LIVE TEXT Ponta, despre acuzatiile lui Basescu: Nu am luat absolut nimic pentru Rosia Montana. Oricate jigniri imi aduce presedintele, nu ii raspund/ Daca presedintele declanseaza referendum, e foarte bine/ Am tot respectul pentru proteste daca nu exista

Liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin sustin o conferinta de presa, in care Victor Ponta raspunde criticilor aduse de presedintele Traian Basescu. Urmariti LIVE TEXT principalele declaratii.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Traian Basescu incearca sa foloseasca subiectul Rosia Montana pentru a isi face imagine. Basescu a insinuat astazi ca premierul Victor Ponta ar fi luat bani de la Rosia Montana sa sustina proiectul.

Radu Tudor: Daca ar fi avut curaj politic, Basescu facea referendum pentru Rosia Montana in timpul guvernarii proprii

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in cadrul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3 pe tema referendumului propus de presedintele Traian Basescu in privinta proiectului de la Rosia Montana. Daca Traian Bas.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )