Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta, catre un grup de ziaristi: Sa aratati un bon fiscal daca vreti sa va raspund la intrebari!

Hotnews Hotnews,
 Ponta, catre un grup de ziaristi: Sa aratati un bon fiscal daca vreti sa va raspund la intrebari!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, aflat la Parlament, a trecut prin fata unui grup de jurnalisti si, inainte ca acestia sa ii adreseze vreo intrebare, le-a cerut sa ii prezinte un bon fiscal daca vor sa obtina raspunsuri din partea lui, scrie Mediafax. Sa aratati un bon fiscal daca vreti sa va raspund la intrebari !, a spus Ponta, dupa care a reluat ideea ca el raspunde doar celor care isi platesc taxele si a intrat in biroul presedintelui Senatului. continuă pe Hotnews

Declaratie ULUITOARE a lui Ponta catre jurnalisti: Sa aratati un bon fiscal daca vreti sa va raspund la intrebari!

ActiveWatch spune ca demersul legitim al lui Victor Ponta de a combate evaziunea fiscala nu trebuie sa afecteze dreptul publicului de a fi informat si activitatea jurnalistilor, precizand ca refuzul de a raspunde la intrebari este, chiar si involuntar,.

Replica din PNL dupa ce Ponta a anuntat ca nu vorbeste decat cu jurnalistii care au bon fiscal: Oare cu cumnatul sau vorbeste?

Premierul Victor Ponta a fost criticat atat de presa cat si de opozitie dupa ce le-a spus jurnalistilor ca nu vorbeste decat cu cei care au bon fiscal, in contextul in care a refuzat sa raspunda.

Jurnalistul Stelian Negrea spune ca nu a primit bon fiscal la hotelul detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu

Jurnalistul Stelian Negrea scrie, intr-o postare pe Facebook, ca nu a primit bon in Hotelul International din Bucuresti, hotel despre care spune ca ar fi detinut de familia sefului ANAF. O cafea si o apa minerala la Hotelul International din Bucuresti detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifrauda Fiscala 0800800085 si am inregistrat o sesizare iar doamna de acolo mi-a dat dreptate ca ar fi trebuit sa-mi fie emis bon fiscal, scrie Stelian Negrea.

Stelian Negrea: Hotelul sefului ANAF nu da bon fiscal. Replica sefului Fiscului

O cafea si o apa minerala la Hotelul International din Bucuresti detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifrauda Fiscala 0800800085 si am inregistrat o.

Jurnalist: Hotel la care este actionar sotia lui Gelu Diaconu, Seful Fiscului, nu a dat bon fiscal

Jurnalistul Stelian Negrea a scris pe Facebook ca nu a primit bon fiscal intr-un restaurant aflat in Hotelul International din Bucuresti, detinut in proportie de 50% de Mihaela Diaconu, sotia Sefului ANAF, Gelu Diaconu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2064 seconds )