Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta: Nu ii cer lui Dragnea sa plece din Guvern. Cazanciuc isi va face treaba in continuare la Ministerul Justitiei

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nu ii cer lui Dragnea sa plece din Guvern. Cazanciuc isi va face treaba in continuare la Ministerul Justitiei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Orastie, raspunzand unor intrebari, ca nu ii va cere lui Liviu Dragnea sa plece din Guvern pentru a se ocupa de campania PSD pentru prezidentiale, el aratand ca si Robert Cazanciuc isi va face in continuare treaba de ministru al Justitiei. continuă pe România Liberă

Ponta: Nu ii cer lui Dragnea sa plece din Guvern. Cazanciuc isi va face treaba in continuare la Ministerul Justitiei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Orastie, raspunzand unor intrebari, ca nu ii va cere lui Liviu Dragnea sa plece din Guvern pentru a se ocupa de campania PSD pentru prezidentiale, el aratand ca si Robert Cazanciuc isi va face in continuare treaba de ministru al Justitiei, potrivit Mediafax.

Ponta: Nu ii cer lui Dragnea sa plece din Guvern. Cazanciuc isi va face treaba in continuare la Justitiei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Orastie, raspunzand unor intrebari, ca nu ii va cere lui Liviu Dragnea sa plece din Guvern pentru a se ocupa de campania PSD pentru prezidentiale, el aratand ca si Robert Cazanciuc isi va face in continuare treaba de ministru al Justitiei.

Ponta: Nu ii cer lui Dragnea sa plece din Guvern. Cazanciuc isi va face treaba in continuare la Justitie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Orastie, raspunzand unor intrebari, ca nu ii va cere lui Liviu Dragnea sa plece din Guvern pentru a se ocupa de campania PSDpentru prezidentiale. El a spus ca .

Dragnea nu demisioneaza din Guvern pentru campania prezidentiala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri in Orastie ca nu se pune problema sa demisioneze din Guvern, ca sa se ocupe de campania prezidentiala la partid, scriu surse din presa.

Dragnea: Nu demisionez din Guvern pentru a ma ocupa de campania prezidentiala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, duminica, la Orastie, raspunzand unei intrebari, ca nu se pune problema sa demisioneze din Guvern pentru a se ocupa de campania prezidentiala la partid, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea: Colegii vor ca Ponta sa candideze la prezidentiale, nu vor alegeri interne. / Nu demisionez din Guvern pentru a ma ocupa de campania prezidentiala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Orastie, ca social-democratii cu care a discutat in cadrul sedintei informale a CExN doresc ca Victor Ponta sa candideze la prezidentiale, fara a mai organiza alegeri interne in partid pentru desemnarea candidatului.

Dragnea: Colegii din CExN vor ca Ponta sa candideze la prezidentiale

Social-democratii vor ca Victor Ponta sa candideze la alegerile pentru Cotroceni, fara sa se mai organiza alegeri interne in partid pentru desemnarea canddiatului, a declarat, duminica, presedintele executiv al.

Victor Ponta, despre atacul asupra bazei din Kandahar: Nu am avut nicio secunda un sentiment de insecuritate

Premierul Victor Ponta a vorbit luni despre incidentul de la finele saptamanii trecute, atunci cand talibanii au lansat o racheta asupra unei baze militare din Afganistan, baza care era vizitata in acele momente.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )