Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta ii cere lui Basescu mandat pentru summit-ul UE privind politica bugetara

Antena3 Antena3,
Ponta ii cere lui Basescu mandat pentru summit-ul UE privind politica bugetara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va solicita presedintelui Traian Basescu sa ii acorde mandatul, conform deciziei Curtii Constitutionale, de a reprezenta Romania la summit-ul extraordinar al UE pe tema. continuă pe Antena3

Pietele europene, dezamagite de summit-ul liderilor UE

Bursele europene au incheiat in scadere saptamana trecuta, in conditiile in care liderii UE, reuniti in summit-ul de la Bruxelles, nu au luat in discutie un posibil ajutor financiar pentru Spania.

Victor Ponta: ii voi solicita presedintelui un mandat pentru participarea la Consiliul European din noiembrie

Prezent marti la o masa oferita de Ambasada Ciprului premierul Victor Ponta a precizat ca a discutat cu ambasadorii europeni despre pozitia Romaniei fata de principalele teme de pe agenda UE. Premierul a anuntat .

Victor Ponta: Daca presedintele Basescu imi da mandat, voi reprezenta Romania la summitul european

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca va participa la summitul european din noiembrie, daca presedintele Traian Basescu ii va da mandat de reprezentare a Romaniei.

Ponta, despre stenogramele Basescu-Blejnar: CSM sa isi faca treaba.

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, referitor la aparitia in presa a unei convorbiri telefonice intre presedintele Traian Basescu si fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, ca stenogramele care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta intr-un dosar penal. S-a mai intamplat chestia asta cu stenogramele de o suta de ori. Stenogramele care nu au legatura cu fapte penale, n-au ce cauta la dosar, a explicat premierul. Ponta a accentuat faptul ca Consiliul Superior al Magistraturii CSM) nu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )