Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta, la CNN: Cat timp Romania este independenta energetic, ea va continua sa ofere stabilitate pentru regiune

România Liberă România Liberă,
Ponta, la CNN: Cat timp Romania este independenta energetic, ea va continua sa ofere stabilitate pentru regiune

Cea mai eficienta arma a Rusiei este energia, iar cat timp Romania si tarile din regiune sunt independente energetic, vom continua sa oferim prosperitate, stabilitate si predictibilitate, a declarat premierul roman Victor Ponta intr-un interviu pentru canalul de televiziune american CNN. continuă pe România Liberă

Victor Ponta intr-un interviu pentru CNN: Cat timp Romania este independenta energetic, ea va continua sa ofere stabilitate pentru regiune

Cea mai eficienta arma a Rusiei este energia, iar cat timp Romania si tarile din regiune sunt independente energetic, vom continua sa oferim prosperitate, stabilitate si predictibilitate, a declarat premierul roman Victor Ponta intr-un interviu pentru postul de televiziune american CNN.

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure o crestere a bugetului aolcat cheltuielilor de aparare in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la angajamentul minim de 2% din PIB,.

StandardPoors: Romania este mai sigura decat Ungaria sau Bulgaria. Riscul unui faliment, de trei ori mai mic decat in 2011

Datele compilate de agentia de supraveghere financiara StandardPoors arata ca Romania este mai sigura decat tari precum Bulgaria sau Ungaria, riscul unui faliment fiind de trei ori mai mic decat in anul.

Suedia ar putea deveni primul stat care recunoaste Palestina in timp ce este membru al UE

Noul premier suedez, Stefan Lofven, a declarat, vineri, ca tara sa ar putea recunoaste Palestina. Daca acest lucru se va intampla, Suedia ar deveni primul stat care recunoaste Palestina in timp ce este membru al U.

Ministrul Educatiei: Numarul de studenti din Romania este mult prea mic

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, miercuri, ca Romania are un numar mult prea mic de studenti si nu va putea atinge, in 2020, tinta UE de 40% populatie cu studii superioare in randul celor cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )