Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat ca noul Cod rutier va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita, potrivit Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii si infractiuni. Intrebat despre stadiul noului Cod rutier, premierul Victor Ponta, care s-a aflat, sambata, in localitatea botosaneana Baisa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, a spus ca se cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului.

Victor Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca noul Cod rutier va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita, transmite Mediafax. intrebat despre stadiul noului Cod rutier,.

Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca noul cod rutier va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita, informeaza Mediafax. Premierul le-a spus jurnalistilor ca Guvernul cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului. Intrebat daca noul Cod ar putea fi adoptat saptamana viitoare, el a raspuns: In functie de solutia tehnica de implementere, va fi adoptat. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica .

Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )