Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta: E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini. Nimeni nu a reusit sa rezolve problema cainilor

Antena3 Antena3,
Ponta: E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini. Nimeni nu a reusit sa rezolve problema cainilor

E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca, din pacate, problema nu a putut fi rezolvata de nimeni in ultimii 20 de ani. Am vazut aceasta tragedie si mi se. continuă pe Antena3

Ponta, nemultumit de problema cainilor din Bucuresti: Este cumplit ca un copil sa fie omorat de caini

Premierul Ponta s-a aratat ingrozit, luni, de incidentul in urma caruia un copil de patru ani a fost omorat in Bucuresti, spunand ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa. Am vazut.

Un copil a fost omorat de caini, in Parcul Tei din Capitala

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei.

UPDATE Un copil a fost ucis de caini, in zona Parcului Tei din Capitala. Primaria Sectorului 2: Tragedia a avut loc in curtea unei societati private

Un copil in varsta de 4 ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de mai multi caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2. Fratele acestuia, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei.

UPDATE Un copil a fost ucis de caini, in zona Parcului Tei din Capitala. Ce spune Primaria Sectorului 2

Un copil in varsta de 4 ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini in Parcul Tei, din Sectorul 2. Fratele acestuia, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, potrivit Politiei Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )