Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta, nemultumit de problema cainilor din Bucuresti: Este cumplit ca un copil sa fie omorat de caini

B1 B1,
Ponta, nemultumit de problema cainilor din Bucuresti: Este cumplit ca un copil sa fie omorat de caini

Premierul Ponta s-a aratat ingrozit, luni, de incidentul in urma caruia un copil de patru ani a fost omorat in Bucuresti, spunand ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa. Am vazut. continuă pe B1

Romania in Evul Mediu: Un copil de 4 ani a fost ucis de caini in Cartierul Tei din Bucuresti. Retrospectiva a 20 de ani de balbe politice, juridice si bani aruncati pe fereastra pentru apararea maidanezilor

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini, luni, in cartierul Tei din Bucuresti, pe un teren privat. In Capitala sunt circa 65. 000 de caini fara stapan, potrivit unui inventar facut de Primaria Capitalei, institutia care trebuie conform legii sa se ocupe si sa rezolve aceasta problema. Anul trecut au fost muscate 16. 000 de persoane cu, 3. 231 mai multe decat in 2011, potrivit datelor de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals. Din 2008, legea interzice eutanasierea cainilor fara stapan, autoritatile locale fiind obligate sa sterilizeze patrupedele si sa-i tina in adaposturi sau sa-i elibereze pe strada. La cei 65. 000 de caini din Bucuresti, Primaria Capitalei are doua adaposturi care totalizeaza 700 de locuri. Vezi aici retrospectiva celor mai importante evenimente legate de cainii maidanezi.

O persoana s-a inecat in lacul Herastrau din Bucuresti.

O persoana a murit inecata in lacul Herastrau din Bucuresti in cursul zilei de duminica, informeaza Realitatea TV. Barbatul in varsta de 50-60 de ani a fost gasit mort de paznicii din lacul Herastrau. Acestia au sunat la 112, la fata locului sosind un echipaj SMURD, precum si echipaje de politie, pentru a face cercetari. Persoana respectiva plutea la suprafata apei, a declarat pentru adevarul. ro Manuela Guran, purtator de cuvant SMURD. Potrivit primelor informatii, acesta s-ar fi aruncat in .

Ponta: E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini. Nimeni nu a reusit sa rezolve problema cainilor

E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca, din pacate, problema nu a putut fi rezolvata de nimeni in ultimii 20 de ani. Am vazut aceasta tragedie si mi se.

ASPA se lauda cu strangerea cainilor din parcuri cu doar o saptamana inainte de tragedia din Parcul Tei

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) din cadrul Primariei Bucuresti anunta, pe 25 august, ca aproape 100 de caini comunitari au fost stransi din 19 parcuri ale Capitalei pe o perioada.

ASPA se lauda cu strangerea cainilor din parcuri cu doar o saptamana inaintea tragediei de langa Parcul Tei

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) din cadrul Primariei Bucuresti anunta, pe 25 august, ca aproape 100 de caini comunitari au fost stransi din 19 parcuri ale Capitalei pe o perioada.

Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: 2.000 persoane au iesit in strada in Piata Universitatii din Bucuresti, peste 1.000 de oameni in Piata Unirii din Cluj-Napoca./ Manifestantii din Capitala cer demisia Guvernului./ Proteste si la Timisoa

In jur de 2. 000 de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, promovat de Guvern intr-un proiect de lege aprobat in aceasta saptamana. Manifestantii s-au adunat in jurul orei 17:00 la fantana din Piata 21 Decembrie 1989 de langa Universitate. Ei arboreaza pancarte cu mesaje impotriva proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana, flutura steaguri ale Romaniei si scandeaza. Peste o mie de persoane protesteaza, duminica dupa-amiaza, si in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de proiectul minier de la Rosia Montana, declarand inceputul revolutiei. Protestul vine pe fondul avizului dat de Guvern, saptamana aceasta, unui proiect de lege ce da unda verde exploatarii minereurilor din perimetrul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi trimis Parlamentului spre adoptare. Victor Ponta si alti lideri USL au declarat in repetate randuri, inainte de a ajunge la putere, ca proiectul de la Rosia Montana trebuie stopat, iar politicienii care sunt de acord cu acesta ar fi fost mituiti. Ora 20:54: B1 Tv este singura televiziune de stiri care transmite imagini in direct de la protestul de amploare din centrul Capitalei. Ora 20:51: Manifestantii din Capitala cer demisia Guvernului. Ora 20:40: Deputatul PDL Theodor Paleologu, Remus Cernea, deputat al Partidului Verde si cantareata Mihaela Mihai se numara printre figurile publice prezente la protest. Ora 20:19: Protestul din centrul Capitalei nu este autorizat. Ora 20:15: Protestatarii adunati in Piata Universitatii se indreapta spre sediul Guvernului, pe Bulevardul Magheru. Circulatia rutiera este oprita intre Piata Romana si Piata Victoriei. Ora 19:42: B1 Tv anunta ca circulatia rutiera in Piata Universitatii este blocata.

Ambasada SUA la Bucuresti este inchisa azi

Ambasada Statelor Unite ale Americii SUA) este inchisa azi, deoarece se sarbatoreste Ziua Muncii, arata HotNews. ro.

Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Sute de persoane au iesit in strada in Piata Universitatii din Bucuresti, peste 1.000 de oameni in Piata Unirii din Cluj-Napoca./ Proteste si la Timisoara, Iasi, Brasov, Barlad, Targu Mures, Alba Iulia,

Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, promovat de Guvern intr-un proiect de lege aprobat in aceasta saptamana. Manifestantii s-au adunat in jurul orei 17:00 la fantana din Piata 21 Decembrie 1989 de langa Universitate. Ei arboreaza pancarte cu mesaje impotriva proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana, flutura steaguri ale Romaniei si scandeaza. Peste o mie de persoane protesteaza, duminica dupa-amiaza, si in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de proiectul minier de la Rosia Montana, declarand inceputul revolutiei. Ora 19:42: B1 Tv anunta ca circulatia rutiera in Piata Universitatii este blocata.

Un copil de patru ani a fost ucis de caini in Parcul Tei din Bucuresti

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

UPDATE Un copil de patru ani a fost ucis de caini in zona Parcul Tei din Bucuresti/ Primaria Sectorului 2: Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata, nu in Parcul Tei

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax. Primaria Sectorului 2 a precizat ca incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata din zona, nu in spatiul public din Parcul Tei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )