Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta: Daca as fi ministrul Justitiei, as propune gratierea lui Becali.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Daca as fi ministrul Justitiei, as propune gratierea lui Becali.

Premierul Victor Ponta a aratat, la Antena 3, ca, daca el ar fi in locul ministrului Justitiei, i-ar propune presedintelui eliberarea lui Gigi Becali. Exista o cerere facuta la Ministerul Justitiei, ministrul Justitiei m-a informat si urmeaza sa ia o decizie. Eu cred ca. nu, nu pot sa spun. Daca as fi ministrul Justitiei, as propune presedintelui acest lucru, dar nu sunt, este o decizie care apartine ministrului Justitiei, a raspuns Ponta, fiind intrebat daca este de acord cu gratierea lui . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o emisiune tv, ca, daca ar fi ministrul Justitiei, ar propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali . Ponta a precizat ca ministerul chiar a primit o astfel de.

Ministrul Justitiei propune modificarea articolului 140 privind interceptarile.

Modificarea articolului 140 din Codul de Procedura Penala, privind interceptarile, ceruta de CSM, ICCJ si presedintele Traian Basescu, a fost propusa de Ministerul Justitiei, intr-un proiect de ordonanta de urgenta publicat pe site, conform B1. ro. Citeste si: Noile Coduri au intrat in vigoare. Consecinte: dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro, inchise si sute de detinuti, eliberati Solutia gasita de Ministerul Justitiei - si sugerata de magistrati - este introducerea unui articol .

Ministrul Justitiei a primit o cerere de gratiere a lui Gigi Becali. Ponta: Gratierile trebuie gandite in beneficiul societatii

Ministrul Justitiei a primit o cerere de gratiere a lui Gigi Becali pe care o analizeaza daca o va trimite presedintelui cu aviz pozitiv sau negativ, a anuntat premierul Ponta, luni, la Subiectiv cu Razvan.

Ministrul Justitiei, in inspectie la instantele din Capitala

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a fost in inspectie la instantele din Capitala. Ministrul a vrut sa vada cum se aplica prevederile noului cod penal. Cazanciuc a fost la judecatoria.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3, despre schimbarea directorului STS: Este doar un episod din eliberarea Romaniei. Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui Basescu gratierea lui Gigi Becali

Premierul Victor Ponta a confirmat luni seara, la Antena 3, ca exista o cerere de gratiere a lui Gigi Becali, depusa la Ministerul Justitiei, si ca, daca ar fi ministru al justitie, ar inainta propunerea presedintelui Traian Basescu. Seful executivului a infirmat, in aceasta emisiune, eventualitatea unei remanieri guvernamentale, dupa mai multe zvonuri venite din zona liberalilor, in care se vorbea despre schimbarea ministrului Muncii, Mariana Campeanu, si chiar a ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu. Emisiunea s-a incheiat.

Ministrul Justitiei propune tardiv modificarea controversatului articol 140, privitor la interceptari din Codul de procedura penala

Modificarea ceruta de CSM, ICCJ si presedintele Traian Basescu la articolul 140 a fost propusa de Ministerul Justitiei intr-un proiect de ordonanta de urgenta publicat pe site. Modificarea vine insa tardiv.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )