Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Justitiei, in inspectie la instantele din Capitala

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, in inspectie la instantele din Capitala

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a fost in inspectie la instantele din Capitala. Ministrul a vrut sa vada cum se aplica prevederile noului cod penal. Cazanciuc a fost la judecatoria. continuă pe Antena3

Robert Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri; finalizat - cel mai tarziu maine dimineata/ Ponta: Propunerile CSM vor fi discutate miercuri

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa o sedinta cu Consiliul Superior al Magistraturii, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata joi seara sau cel tarziu vineri dimineata, scrie Agerpres. Premierul Victor Ponta a precizat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ii va prezenta vineri propunerile venite de la CSM cu privire la Codul de procedura penala, urmand ca acestea sa fie discutate miercuri in sedinta de guvern.

Robert Cazanciuc: Am avizat in CSM patru acte normative, intre care cel privind desfiintarea unor instante

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, joi, ca in sedinta Plenul CSM au fost avizate patru acte normative care vin in sprijinul sistemul judiciar, intre acestea fiind si proiectul de lege privind desfiintarea unor instante si a parchetelor care functioneaza pe langa acestea.

Robert Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri; finalizat - cel mai tarziu maine dimineata

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa o sedinta cu Consiliul Superior al Magistraturii, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata joi seara sau cel tarziu vineri dimineata, scrie Agerpres.

Schimb de scrisori intre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema noului Cod Penal: Premierul spune ca ministrul Justitiei va prezenta Guvernului propuneri de modificare a noului Cod Penal

Presedintele Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare prin care cere Guvernului adoptarea unei ordonante de urgenta pentru modificarea noului Cod Penal. Aceasta in conditiile in care noul Cod ar urma sa intre in vigoare de la 1 februarie 2014 putand crea o serie de disfunctionaliati in sistemul judiciar. Premierul i-a raspuns printr-o alta scrisoare aratand ca atat Codul Penal, cat si cel de Procedura Penala, au fost promulgate de presedinte. Pe de alta parte, premierul a precizat ca urmeaza ca dupa dezbaterea care a avut loc astazi, 30 ianuarie 2014, in cadrul CSM, ministrul Justitiei sa prezinte Guvernului propunerile de modificare. Scrisorile au fost facute publice de catre Guvern.

Noapte alba pentru angajatii primariilor din Capitala, care au deszapezit principalele bulevarde

A fost o noapte alba pentru angajatii primariilor din Capitala. in prima parte a serii, volele au inlaturat zapada de pe carosabil, iar dupa miezul noptii camioanele au inceput sa o transporte afara din.

Bataia inchide singurul liceu de coregrafie din Capitala. Scandalurile i-au patat imaginea

Singurul liceu de coregrafie din Capitala va fi inchis, pentru ca scandalurile i-au patat imaginea. O profesoara de balet este acuzata de ani de zile ca isi bate elevii. Si directoarea liceului a fost acuzata.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a repartizat celor 6 primarii de sector din Capitala cotele defalcate din impozitul pe venit. Primaria lui Marian Vanghelie a primit cea mai mare suma

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a repartizat joi celor 6 primarii de sector din Capitala cotele defalcate din impozitul pe venit. Sectorul 5 a primit cei mai multi bani, respectiv 20 de milioane lei, iar sectorul 2 cei mai putini bani, 6 milioane lei.

Ministrul Justitiei propune modificarea articolului 140 privind interceptarile.

Modificarea articolului 140 din Codul de Procedura Penala, privind interceptarile, ceruta de CSM, ICCJ si presedintele Traian Basescu, a fost propusa de Ministerul Justitiei, intr-un proiect de ordonanta de urgenta publicat pe site, conform B1. ro. Citeste si: Noile Coduri au intrat in vigoare. Consecinte: dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro, inchise si sute de detinuti, eliberati Solutia gasita de Ministerul Justitiei - si sugerata de magistrati - este introducerea unui articol .

Toate unitatile de invatamant din Capitala si 14 judete, inchise astazi

Toate unitatile de invatamant din Bucuresti si 14 judete din sud si sud-est sunt inchise joi, din cauza conditiilor meteo, in timp ce in alte cinci judete nu se vor face ore doar la o parte din scoli,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )