Libnet.ro
UNICEF

14:00

Toate unitatile de invatamant din Capitala si 14 judete, inchise astazi

Antena3 Antena3,
Toate unitatile de invatamant din Capitala si 14 judete, inchise astazi

Toate unitatile de invatamant din Bucuresti si 14 judete din sud si sud-est sunt inchise joi, din cauza conditiilor meteo, in timp ce in alte cinci judete nu se vor face ore doar la o parte din scoli,. continuă pe Antena3

UPDATE. Ministerul Educatiei nu redeschide scolile in Capitala. ...

UPDATE: Scolile si gradinitele din Bucuresti si alte 14 judete vor fi inchise joi, conform Ministerului Educatiei. De asemenea, si Universitatea Buucresti si Universitatea Pitesti vor fi inchise. Unitatile de invatamant vor fi inchise in: Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. In cinci judete, doar o parte dintre unitatile de invatamant vor fi inchise: Bacau o unitate scolara, in mediul rural), Dambovita .

UPDATE. Scolile din Bucuresti si alte 14 judete, inchise si vineri. ...

UPDATE: Scolile din 14 judete vor ramane inchise si vineri, conform Ministerului Educatiei. Astfel, unitatile de invatamant preuniversitar vor fi inchise in Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea. Pentru a veni in intampinarea parintilor, acolo unde este posibil, la gradinitele cu program prelungit se asigura permanenta, precizeaza Ministerul Educatiei. In judetul Iasi, in doar 10 unitati de invatamant nu se .

Toate scolile si gradinitele din Bucuresti si 14 judete RAMAN iNCHISE si vineri

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din Bucuresti si judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati,Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea.

MEN: Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise miercuri

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de.

MEN: Scolile si gradinitele din Capitala si 19 judete sunt inchise si miercuri din cauza viscolului

13: Scolile si gradinitele din Capitala si 19 judete, respectiv Arges, Bacau, Braila,Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Prahova, Olt, Tulcea, Tel.

Elevii din Capitala si din 19 judete stau acasa si astazi

Elevii din Capitala si din 19 judete stau acasa si astazi. Inspectoratele scolare judetene au decis inchiderea tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar din Arges, Bacau, Braila, Buzau,.

Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte ...

Administratia Nationale de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod portocaliu de viscol in Capitala si alte 14 judete din sud-est si o avertizare de cod galben pentru alte 11 judete din centrul tarii. Avertizarile sunt valabile miercuri, intre orele 06. 00 si 23. In intervalul mentionat, in Oltenia, nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei si centrul Moldovei va ninge si se va depune strat nou de zapada, local consistent. Vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la .

Scolile din Bucuresti, inchise si vineri. Cursurile vor fi reluate in 10 februarie.

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise si vineri, conform unui comunicat al Inspectoratului Scolar Bucuresti ISMB). Citeste si: UPDATE. Ministerul Educatiei nu redeschide scolile in Capitala. Unitatile de invatamant din alte 14 judete, inchise Vineri este ultima zi de scoala a primului semestru din anul scolar 2013-2014. Cursurile vor fi reluate luni, 10 februarie, dupa vacanta intersemestriala. Conform ordinului de ministru privind structura anului scolar 2013-2014, in .

Lista judetelor in care scolile si gradinitele raman inchise vineri, 31 ianuarie

Toate unitatile de invatamant din sistemul preuniversitar din Bucuresti si din alte 14 judete raman inchise si vineri, 31 ianuarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Pentru a veni in intampinarea parintilor, acolo unde este posibil, la gradinitele cu program prelungit se asigura permanenta, precizeaza MEN. Amintim ca de sambata incepe vacanta intersemestriala, asa ca elevii se intorc la scoala, in semestrul al II-lea, luni, 10 februarie 2014.

Nici maine nu se invata. ISJ Vaslui a decis suspendarea cursurilor la toate unitatile scolare din mediul rural

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui a anuntat, in aceasta dupa-amiaza, ca toate scolile din mediul rural isi vor suspenda cursurile si pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )