Libnet.ro
UNICEF

20:00

MEN: Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise miercuri

B1 B1,
MEN: Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise miercuri

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de. continuă pe B1

Veste buna pentru elevi: scolile din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, potrivit Ministerului.

TOATE SCOLILE si GRADINITELE RAMAN iNCHISE miercuri in judetele avertizate cu COD PORTOCALIU. Cursurile la Universitatea Bucuresti, suspendate miercuri si joi

40 - Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in.

Scolile si gradinitele din judetele aflate sub cod portocaliu, inchise miercuri.

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, potrivit Ministerului Educatiei. Ministerul Educatiei va centraliza, marti, situatia transmisa de inspectoratele scolare privind inchiderea unor scoli, anunta Mediafax. Inspectoratele scolare din judetele avertizate cu cod galben de viscol vor decide daca inchid sau nu scolile .

Elevii din judetele vizate de avertizarea meteo stau acasa miercuri. Scolile ar putea ramane inchise si joi

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, a anuntat Ministerul Educatiei. Deja cateva judete au anuntat ca vor inchide scolile in ambele zile. Astfel se incheie ultima saptamana de cursuri din semestrul I al acestui an scolar.

Elevii din judetele vizate de avertizarea meteo stau acasa miercuri. Pricopie: Mediile se pot incheia si dupa vacanta

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, a anuntat Ministerul Educatiei. Deja cateva judete au anuntat ca vor inchide scolile in ambele zile. Astfel se incheie ultima saptamana de cursuri dinsemestrul I, iar situatia scolara din ar putea fi incheiata dupa vacanta.

TOATE drumurile nationale din Vrancea si Braila, inchise din cauza viscolului.

Toate drumurile nationale din judetul Vrancea si Braila au fost inchise, duminica, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15. 00, s-a luat marura inchiderii traficului rutier pe urmatoarele rute: - DN 2 Ramnicu Sarat limita cu judetul Bacau; - DN 2D Focsani Tulnici; - DN 23 Focsani Maicanesti Nanesti; - DN 23A Focsani Balesti; - DN 24 Tisita Tecuci; - DN 11A Adjud .

Nici maine nu se invata. ISJ Vaslui a decis suspendarea cursurilor la toate unitatile scolare din mediul rural

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui a anuntat, in aceasta dupa-amiaza, ca toate scolile din mediul rural isi vor suspenda cursurile si pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )