Libnet.ro
UNICEF

20:00

Veste buna pentru elevi: scolile din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veste buna pentru elevi: scolile din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, potrivit Ministerului. continuă pe Wall-Street Ro

MEN: Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise miercuri

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de.

TOATE SCOLILE si GRADINITELE RAMAN iNCHISE miercuri in judetele avertizate cu COD PORTOCALIU. Cursurile la Universitatea Bucuresti, suspendate miercuri si joi

40 - Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in.

Scolile si gradinitele din judetele aflate sub cod portocaliu, inchise miercuri.

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, potrivit Ministerului Educatiei. Ministerul Educatiei va centraliza, marti, situatia transmisa de inspectoratele scolare privind inchiderea unor scoli, anunta Mediafax. Inspectoratele scolare din judetele avertizate cu cod galben de viscol vor decide daca inchid sau nu scolile .

Elevii din judetele vizate de avertizarea meteo stau acasa miercuri. Scolile ar putea ramane inchise si joi

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, a anuntat Ministerul Educatiei. Deja cateva judete au anuntat ca vor inchide scolile in ambele zile. Astfel se incheie ultima saptamana de cursuri din semestrul I al acestui an scolar.

Elevii din judetele vizate de avertizarea meteo stau acasa miercuri. Pricopie: Mediile se pot incheia si dupa vacanta

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, a anuntat Ministerul Educatiei. Deja cateva judete au anuntat ca vor inchide scolile in ambele zile. Astfel se incheie ultima saptamana de cursuri dinsemestrul I, iar situatia scolara din ar putea fi incheiata dupa vacanta.

Toate scolile din Dambovita, inchise. Nici la Universitatea Valahia nu se invata pe 27 si 28 ianuarie

Potrivit deciziei Ministrului Educatiei Nationale, trimisa inspectorilor scolari generali, nu invata in scolile din judetele care s-au aflat sub cod portocaliu sau galben in ultimele doua zile.

UPDATE Lista finala a scolilor si universitatilor inchise miercuri, 29 ianuarie. Cursurile se suspenda in scolile din 18 judete

Scolile si gradinitele din Bucuresti si din 18 judete vor fi inchise integral miercuri, 29 ianuarie, iar in doua judete, partial. De asemenea, Universitatea Bucuresti, SNSPA si Universitatea din Pitesti isi suspenda de asemenea activitatile didactice, a anuntat Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Deficit comercial record pentru Japonia, o noua veste proasta pentru Abenomics

Japonia a inregistrat in 2013 un deficit comercial record de peste 80 de miliarde de euro, o noua veste proasta pentru premierul conservator, Shinzo Abe, a carui politica de relansare a facut sa scada puternic cotatia yenului si a majorat factura energetica a tarii, scrie AFP.

Inca 2 zile libere pentru studentii Universitatii din Bucuresti

Cursurile Universitatii din Bucuresti sunt suspendate pe 29 si 30 ianuarie, acesta urmand sa fie reprogramate de comun acord intre profesori si studenti.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )