Libnet.ro
UNICEF

18:30

Toate scolile din Dambovita, inchise. Nici la Universitatea Valahia nu se invata pe 27 si 28 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Toate scolile din Dambovita, inchise. Nici la Universitatea Valahia nu se invata pe 27 si 28 ianuarie

Potrivit deciziei Ministrului Educatiei Nationale, trimisa inspectorilor scolari generali, nu invata in scolile din judetele care s-au aflat sub cod portocaliu sau galben in ultimele doua zile. continuă pe Adevărul

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Toate scolile din judetul Bacau sunt inchise luni

Din cauza caderilor masive de zapada din ultimele zile, cursurile din unitatile de invatamant din judetul Bacau se sisteaza luni.

Toate scolile din Teleorman vor fi inchise maine

Elevii din Teleorman vor ramane acasa maine. Ministerul Educatiei a anuntat ca, din cauza vremii extreme, cursurile vor fi intrerupte luni in 26 de judete, printre care se numara si judetul Teleorman.

Toate scolile din Arges sunt inchise maine!

Toate scollie din judetul Arges sunt, miine, inchise. Ca urmare, elevii vor sta acasa. Decizia a fost luata din cauza ninsorilor abundente din ultimele doua zile, a declarant pentru Adevarul seful ISJ Arges, Florin Gardin.

Scolile din 27 de judete inchise luni. in Capitala, elevii stau acasa si marti

Scolile vor fi inchise luni in 27 de judete din tara, iar in Capitala cursurile sunt suspendate inclusiv marti, a anuntat vineri ministrul Educatiei, Remus Pricopie, dupa comandamentul de iarna de la Guvern.

Codul portocaliu la Tulcea. Dupa drumuri, si scolile din judet vor fi inchise luni, 27 ianuarie

Comandamentul de iarna constituit la nivelul judetului Tulcea a decis ca scolile sa fie inchise luni, 27 ianuarie, din cauza codului portocaliu.

Toate scolile si gradinitele din judetul Buzau vor fi inchise luni

Toate unitatile de invatamant din judetul Buzau vor fi inchise luni. Decizia a fost luata in aceasta dimineata de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Buzau. Este posibil ca unele scoli sa ramana inchise si marti.

Universitatea din Pitesti, Universitatea Valahia din Targoviste, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila si SNSPA isi suspenda marti activitatea

Din cauza conditiilor meteorologice, Universitatea din Pitesti, Universitatea Valahia din Targoviste, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) din Bucuresti au decis suspendarea activitatii didactice programate pentru ziua de marti, 28 ianuarie, anunta Ministerul Educatiei Nationale. Universitatea din Bucuresti, ale carei activitati au fost suspendate astazi, isi va redeschide portile incepand de marti, 28 ianuarie.

Viscolul pune lacat pe toate scolile din judetul Calarasi. Elevii raman luni acasa

In judetul Calarasi, viscolul a pus lacatul pe cele 362 de unitati de invatamant. Inspectoratul Scolar Judetean a anuntat ca luni, 27 ianuarie, din cauza ninsorii viscolite, toate gradinitele, scolilele si liceele vor fi inchise.

Cursuri suspendate luni, 27 ianuarie, in 26 de judete. ...

Scolile vor fi inchise luni, 27 ianuarie, in 26 de judete din sudul, sud-vestul, sud-estul si centrul tarii, a anuntat azi Ministerul Educatiei. Sunt judetele in care in ultimele 48 de ore au fost emise coduri galbene si portocalii. Este insa foarte posibil, arata oficialii, ca scolile sa fie inchise si marti, in functie de evolutia situatiei din fiecare judet in parte. Cert este ca scolile din Bucuresti vor fi inchise doua zile, pe 27 si 28 ianuarie. Iata si lista celorlalte judete unde .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2918 seconds )