Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE Lista finala a scolilor si universitatilor inchise miercuri, 29 ianuarie. Cursurile se suspenda in scolile din 18 judete

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Lista finala a scolilor si universitatilor inchise miercuri, 29 ianuarie. Cursurile se suspenda in scolile din 18 judete

Scolile si gradinitele din Bucuresti si din 18 judete vor fi inchise integral miercuri, 29 ianuarie, iar in doua judete, partial. De asemenea, Universitatea Bucuresti, SNSPA si Universitatea din Pitesti isi suspenda de asemenea activitatile didactice, a anuntat Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Scolile raman inchise miercuri, 29 ianuarie. Gradinitele cu orar prelungit sunt deschise

Pentru a treia consecutiv, scolile din judetul Constanta vor fi inchise, din cauza avertizarii de cod portocaliu care afecteaza tot sud-estul tarii.

TOATE SCOLILE si GRADINITELE RAMAN iNCHISE miercuri in judetele avertizate cu COD PORTOCALIU. Cursurile la Universitatea Bucuresti, suspendate miercuri si joi

40 - Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in.

MEN: Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise miercuri

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de.

Scolile si gradinitele din judetele aflate sub cod portocaliu, inchise miercuri.

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, potrivit Ministerului Educatiei. Ministerul Educatiei va centraliza, marti, situatia transmisa de inspectoratele scolare privind inchiderea unor scoli, anunta Mediafax. Inspectoratele scolare din judetele avertizate cu cod galben de viscol vor decide daca inchid sau nu scolile .

Cursurile se reiau in judetul Iasi miercuri, 29 ianuarie. Este neclar daca elevii vor merge la scoala si joi

Anuntul oficial a fost facut de catre Camelia Gavrila, seful Inspectoratului Scolar Judetean Iasi. Cursurile in toate scolile din judetul Iasi se reiau miercuri, 29 ianuarie.

Scolile din Teleorman vor fi inchise miercuri

Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman a luat decizia suspendarii cursurilor scolare maine, 29 ianuarie, avand in vedere avertizarea meteo privind instituirea codului portocaliu.

UPDATE. CFR: Doua linii ferate inchise, 13 cu trafic restrictionat, 81 de trenuri anulate ...

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud-Oltenita si Ploiesti Sud-Urziceni sunt inchise din cauza viscolului, pe alte 13 circulatia este restrictionata, iar 81 de trenuri au fost anulate din cauza vremii, potrivit CFR Calatori. Conform situatiei centralizate pana la ora 11. 00, trenul Bucuresti Nord - Vatra Dornei are 100 de minute de intarziere, iar trenul care circula pe ruta Unghieni - Bucuresti Nord ajunge la destinatie cu aproximativ 90 de minute intarziere. Pe 13 linii circulatia .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )