Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scolile raman inchise miercuri, 29 ianuarie. Gradinitele cu orar prelungit sunt deschise

Adevărul Adevărul,
Scolile raman inchise miercuri, 29 ianuarie. Gradinitele cu orar prelungit sunt deschise

Pentru a treia consecutiv, scolile din judetul Constanta vor fi inchise, din cauza avertizarii de cod portocaliu care afecteaza tot sud-estul tarii. continuă pe Adevărul

UPDATE Lista finala a scolilor si universitatilor inchise miercuri, 29 ianuarie. Cursurile se suspenda in scolile din 18 judete

Scolile si gradinitele din Bucuresti si din 18 judete vor fi inchise integral miercuri, 29 ianuarie, iar in doua judete, partial. De asemenea, Universitatea Bucuresti, SNSPA si Universitatea din Pitesti isi suspenda de asemenea activitatile didactice, a anuntat Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Scolile raman inchise si marti, 28 ianuarie

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a hotarat suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant din judetul Constanta si in ziua de luni, 28 ianuarie 2014, din cauza conditiilor meteorologice improprii. Initial, Ministerul Educatiei Nationale a decis suspendarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie.

La Buzau, scolile raman inchise si miercuri

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au anuntat astazi ca, in judetul Buzau, cursurile vor ramane suspendate si in ziua de miercuri. Este a treia zi la rand cand elevii buzoieni nu merg la scoala.

TOATE SCOLILE si GRADINITELE RAMAN iNCHISE miercuri in judetele avertizate cu COD PORTOCALIU. Cursurile la Universitatea Bucuresti, suspendate miercuri si joi

40 - Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in.

MEN: Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu raman inchise miercuri

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de.

Cursurile se reiau in judetul Iasi miercuri, 29 ianuarie. Este neclar daca elevii vor merge la scoala si joi

Anuntul oficial a fost facut de catre Camelia Gavrila, seful Inspectoratului Scolar Judetean Iasi. Cursurile in toate scolile din judetul Iasi se reiau miercuri, 29 ianuarie.

Ministerul Educatiei a decis: care sunt judetele unde scolile raman inchise

Scolile si gradinitele din Capitala si 18 judete, respectiv Arges, Bacau, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Prahova, Olt, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea vor fi inchise, miercuri, din cauza.

Scolile raman inchise luni si marti in 12 judete si in Capitala. in alte cinci judete, unitatile scolare sunt deschise partial

Unitatile scolare din 12 judete si din Bucuresti raman inchise si marti, dar in Municipiile Buzau si Giurgiu gradinitele vor ramane deschise. De asemenea, in Botosani, Braila, Dambovita, Suceava si Vaslui doar o parte din scoli sunt inchise, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie.

Scolile raman inchise marti in 12 judete si in Capitala. Unitatile scolare, deschise partial in alte cinci judete

Unitatile scolare din 12 judete si din Bucuresti raman inchise si marti, dar in Municipiile Buzau si Giurgiu gradinitele vor ramane deschise. De asemenea, in Botosani, Braila, Dambovita, Suceava si Vaslui doar o parte din scoli sunt inchise, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Patru universitati au anulat cursurile si examenele.

Scolile din judetul Constanta raman inchise si marti, 28 ianuarie

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a hotarat suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant din judetul Constanta si in ziua de luni, 28 ianuarie 2014, din cauza conditiilor meteorologice improprii. Initial, Ministerul Educatiei Nationale a decis suspendarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2403 seconds )