Libnet.ro
UNICEF

16:00

Scolile din judetul Constanta raman inchise si marti, 28 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Scolile din judetul Constanta raman inchise si marti, 28 ianuarie

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a hotarat suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant din judetul Constanta si in ziua de luni, 28 ianuarie 2014, din cauza conditiilor meteorologice improprii. Initial, Ministerul Educatiei Nationale a decis suspendarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie. continuă pe Adevărul

Scolile din judetul Buzau raman inchise si marti

Toate institutiile de invatamant din judetul Buzau raman inchise si marti. Potrivit unui anunt facut de Inspectoratul Scolar Judetean, ramane de vazut daca situatia se va mentine si pe parcursul zilei de miercuri.

Scolile raman inchise si marti, 28 ianuarie

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a hotarat suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant din judetul Constanta si in ziua de luni, 28 ianuarie 2014, din cauza conditiilor meteorologice improprii. Initial, Ministerul Educatiei Nationale a decis suspendarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie.

Scolile raman inchise marti in 12 judete si in Bucuresti. Cursurile suspendate partial, in alte sapte judete

Cursurile scolare vor fi suspendate integral, marti, in 12 judete - respectiv Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea si Vrancea - si partial in.

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Scolile raman inchise marti in 12 judete si in Capitala. Unitatile scolare, deschise partial in alte cinci judete

Unitatile scolare din 12 judete si din Bucuresti raman inchise si marti, dar in Municipiile Buzau si Giurgiu gradinitele vor ramane deschise. De asemenea, in Botosani, Braila, Dambovita, Suceava si Vaslui doar o parte din scoli sunt inchise, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Patru universitati au anulat cursurile si examenele.

Elevii din judetul Bacau revin la cursuri. Doar trei scoli raman inchise

Marti, 28 ianuarie, se reiau cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Bacau, cu exceptia celei din Vultureni si a scolilor gimnaziale Ionita Sandu Sturdza din Saucesti si Alexandru cel Bun din Berzunti.

Toate scolile din judetul Bacau sunt inchise luni

Din cauza caderilor masive de zapada din ultimele zile, cursurile din unitatile de invatamant din judetul Bacau se sisteaza luni.

Toate scolile si gradinitele din judetul Buzau vor fi inchise luni

Toate unitatile de invatamant din judetul Buzau vor fi inchise luni. Decizia a fost luata in aceasta dimineata de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Buzau. Este posibil ca unele scoli sa ramana inchise si marti.

Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi suspendate integral marti in scolile si gradinitele din Bucuresti si din 12 judete. Vezi lista judetelor in care scolile raman inchise

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a centralizat situatia unitatilor de invatamant din judetele/ municipiul Bucuresti, aflate sub atentionare de cod galben, portocaliu si rosu. Inspectoratele scolare judetene au decis ca marti, 28 ianuarie, cursurile sa fie suspendate integral in Bucuresti si in alte 12 judete: Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea. Cursurile vor fi suspendate si in judetele Buzau, Giurgiu si Braila, cu exceptia gradinitelor din orasele Buzau si Giurgiu.

inca o zi de vacanta fortata. Scolile raman inchise si pe 28 ianuarie

In judetul Calarasi, nici marti, 28 ianuarie, nu se deschid scolile. Dupa ce viscolul a pus, luni, lacatul pe cele 362 de unitati de invatamant, Inspectoratul Scolar Judetean a anuntat ca din cauza ninsorii viscolite, toate gradinitele, scolilele si liceele vor fi inchise inca o zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )