Libnet.ro
UNICEF

18:00

Elevii din judetul Bacau revin la cursuri. Doar trei scoli raman inchise

Adevărul Adevărul,
Elevii din judetul Bacau revin la cursuri. Doar trei scoli raman inchise

Marti, 28 ianuarie, se reiau cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Bacau, cu exceptia celei din Vultureni si a scolilor gimnaziale Ionita Sandu Sturdza din Saucesti si Alexandru cel Bun din Berzunti. continuă pe Adevărul

Toate scolile din judetul Bacau sunt inchise luni

Din cauza caderilor masive de zapada din ultimele zile, cursurile din unitatile de invatamant din judetul Bacau se sisteaza luni.

Vestea BUNA data de meteorologi acum. Doar trei judete mai sunt sub avertizare

Vesti bune vin de la meteorologi in aceasta dimineata. Codul galben de ninsori si viscol a mai fost prelungit in doar trei judete: Iasi, Vaslui si Bacau, iar codul portocaliu a ramas valabil pentru: Vrancea,.

Week-end prelungit pentru elevii din judetul Galati: luni nu se tin cursuri in scolile si liceele din Galati

Inspectoratul Scolar Galati a cerut Ministerului Educatiei acordul pentru a sista cursurile in toate cele 460 de scoli din cauza viscolului si a caderilor masive de zapada.

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. ...

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de .

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )