Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cursurile se reiau in judetul Iasi miercuri, 29 ianuarie. Este neclar daca elevii vor merge la scoala si joi

Adevărul Adevărul,
Cursurile se reiau in judetul Iasi miercuri, 29 ianuarie. Este neclar daca elevii vor merge la scoala si joi

Anuntul oficial a fost facut de catre Camelia Gavrila, seful Inspectoratului Scolar Judetean Iasi. Cursurile in toate scolile din judetul Iasi se reiau miercuri, 29 ianuarie. continuă pe Adevărul

UPDATE Lista finala a scolilor si universitatilor inchise miercuri, 29 ianuarie. Cursurile se suspenda in scolile din 18 judete

Scolile si gradinitele din Bucuresti si din 18 judete vor fi inchise integral miercuri, 29 ianuarie, iar in doua judete, partial. De asemenea, Universitatea Bucuresti, SNSPA si Universitatea din Pitesti isi suspenda de asemenea activitatile didactice, a anuntat Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Scolile raman inchise miercuri, 29 ianuarie. Gradinitele cu orar prelungit sunt deschise

Pentru a treia consecutiv, scolile din judetul Constanta vor fi inchise, din cauza avertizarii de cod portocaliu care afecteaza tot sud-estul tarii.

Ninsoare puternica in judetul Iasi. Toate utilajele de deszapezire, scoase din garaj

Autoritatile judetene si muncitorii de la Drumuri Nationale lucreaza pentru deszapezire pe toate drumurile din judetul Iasi.

METEO Vremea pe doua saptamani: va mai ninge pe 29 ianuarie, dar pana pe 2 februarie se va incalzi usor

Meteorologii au emis, luni, prognoza meteo valabila pentru perioada 27 ianuarie 9 februarie. Potrivit informatiilor furnizate de specialistii, mai sunt asteptate ninsori pe 29 ianuarie, dar cu toate acestea, pana pe 2 februarie, vremea se va incalzi in toata tara, in unele zone temperaturile fiind mai mari chiar si cu 8-9 grade.

METEO Vremea pe doua saptamani: va mai ninge pe 29 ianuarie, dar pana pe 2 februarie, in unele zone, se va incalzi usor

Meteorologii au emis, luni, prognoza meteo valabila pentru perioada 27 ianuarie 9 februarie. Potrivit informatiilor furnizate de specialistii, mai sunt asteptate ninsori pe 29 ianuarie, zi in care in nordul tarii, sunt asteptate si valori termice de -18 grade. Cu toate acestea, pana pe 2 februarie, vremea se va incalzi in aproape toata tara, in unele zone temperaturile fiind mai mari chiar si cu 8-9 grade.

Viscolul inchide iar scolile in judetul Olt

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Olt a hotarat sa suspende cursurile scolare in toate unitatile de invatamant preuniversitar in ziua de miercuri 29 ianuarie. Decizia a fost luata ca urmare a noului cod galben de viscol si ninsori prognozat de Administratia Nationala de Meteorologie pentru ziua mentionata. in functie de evolutia vremii, maine se va analiza daca orele vor fi suspendate si joi, sau elevii vor reveni la cursuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )