Libnet.ro
UNICEF

16:00

Toate scolile si gradinitele din Bucuresti si 14 judete RAMAN iNCHISE si vineri

Antena3 Antena3,
Toate scolile si gradinitele din Bucuresti si 14 judete RAMAN iNCHISE si vineri

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din Bucuresti si judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati,Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea. continuă pe Antena3

Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi suspendate integral marti in scolile si gradinitele din Bucuresti si din 12 judete. Vezi lista judetelor in care scolile raman inchise

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a centralizat situatia unitatilor de invatamant din judetele/ municipiul Bucuresti, aflate sub atentionare de cod galben, portocaliu si rosu. Inspectoratele scolare judetene au decis ca marti, 28 ianuarie, cursurile sa fie suspendate integral in Bucuresti si in alte 12 judete: Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea. Cursurile vor fi suspendate si in judetele Buzau, Giurgiu si Braila, cu exceptia gradinitelor din orasele Buzau si Giurgiu.

Scolile si gradinitele din Bucuresti raman inchise si vineri, 31 ianuarie

Scolile si gradinitele din Capitala vor ramane inchise pentru elevi si maine, 31 ianuarie, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis sistarea cursurilor in invatamantul prescolar, gimnazial si liceal pentru vineri, 31 ianuarie. Maine nu se fac ore, a anuntat purtatorul de cuvant al ISMB.

UPDATE. Ministerul Educatiei nu redeschide scolile in Capitala. ...

UPDATE: Scolile si gradinitele din Bucuresti si alte 14 judete vor fi inchise joi, conform Ministerului Educatiei. De asemenea, si Universitatea Buucresti si Universitatea Pitesti vor fi inchise. Unitatile de invatamant vor fi inchise in: Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. In cinci judete, doar o parte dintre unitatile de invatamant vor fi inchise: Bacau o unitate scolara, in mediul rural), Dambovita .

UPDATE. Scolile si gradinitele din 19 judete si Bucuresti, inchise si miercuri.

UPDATE: Universitatea Bucuresti, SNSPA, Universitatea din Pitesti si scolile si gradinitele din Bucuresti si din 19 de judete vor fi inchise integral si, partial, intr-un singur judet, informeaza Ministerul Educatiei intr-un comunicat. In urma avertizarilor ANM privind instituirea codului portocaliu si galben de ninsoare pentru Capitala si 24 de judete, inspectoratele scolare au decis inchiderea, miercuri, a scolilor din 19 judete si Bucuresti. Citeste si: UPDATE Nou cod portocaliu de viscol .

MEN: Scolile si gradinitele din Capitala si 19 judete sunt inchise si miercuri din cauza viscolului

13: Scolile si gradinitele din Capitala si 19 judete, respectiv Arges, Bacau, Braila,Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Prahova, Olt, Tulcea, Tel.

Toate unitatile de invatamant din Capitala si 14 judete, inchise astazi

Toate unitatile de invatamant din Bucuresti si 14 judete din sud si sud-est sunt inchise joi, din cauza conditiilor meteo, in timp ce in alte cinci judete nu se vor face ore doar la o parte din scoli,.

Lista judetelor in care scolile si gradinitele raman inchise vineri, 31 ianuarie

Toate unitatile de invatamant din sistemul preuniversitar din Bucuresti si din alte 14 judete raman inchise si vineri, 31 ianuarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Pentru a veni in intampinarea parintilor, acolo unde este posibil, la gradinitele cu program prelungit se asigura permanenta, precizeaza MEN. Amintim ca de sambata incepe vacanta intersemestriala, asa ca elevii se intorc la scoala, in semestrul al II-lea, luni, 10 februarie 2014.

Scolile din Bucuresti, inchise si vineri. Cursurile vor fi reluate in 10 februarie.

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise si vineri, conform unui comunicat al Inspectoratului Scolar Bucuresti ISMB). Citeste si: UPDATE. Ministerul Educatiei nu redeschide scolile in Capitala. Unitatile de invatamant din alte 14 judete, inchise Vineri este ultima zi de scoala a primului semestru din anul scolar 2013-2014. Cursurile vor fi reluate luni, 10 februarie, dupa vacanta intersemestriala. Conform ordinului de ministru privind structura anului scolar 2013-2014, in .

Scolile si gradinitele din judetul Dolj isi deschid maine portile

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Dolj a declarat ca maine vor fi reluate cursurile la toate scolile si gradinitele din judet.

Decizie controversata: Scolile din Bucuresti vor fi deschise incepand de maine

Scolile din Bucuresti vor fi deschise incepand de maine. Asta inseamna ca elevii mai merg la cursuri doar doua zile, pentru ca de saptamana viitoare vor intra in vacanta. Scolile si gradinitele din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )