Libnet.ro
UNICEF

18:00

Scolile si gradinitele din Bucuresti raman inchise si vineri, 31 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Scolile si gradinitele din Bucuresti raman inchise si vineri, 31 ianuarie

Scolile si gradinitele din Capitala vor ramane inchise pentru elevi si maine, 31 ianuarie, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis sistarea cursurilor in invatamantul prescolar, gimnazial si liceal pentru vineri, 31 ianuarie. Maine nu se fac ore, a anuntat purtatorul de cuvant al ISMB. continuă pe Hotnews

Lista judetelor in care scolile si gradinitele raman inchise vineri, 31 ianuarie

Toate unitatile de invatamant din sistemul preuniversitar din Bucuresti si din alte 14 judete raman inchise si vineri, 31 ianuarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Pentru a veni in intampinarea parintilor, acolo unde este posibil, la gradinitele cu program prelungit se asigura permanenta, precizeaza MEN. Amintim ca de sambata incepe vacanta intersemestriala, asa ca elevii se intorc la scoala, in semestrul al II-lea, luni, 10 februarie 2014.

Scolile din Bucuresti raman inchise si maine

Unitatile de invatamant din Capitala vor fi inchise si vineri, din cauza urmarilor fenomenelor meteo, au declarat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB).

Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi suspendate integral marti in scolile si gradinitele din Bucuresti si din 12 judete. Vezi lista judetelor in care scolile raman inchise

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a centralizat situatia unitatilor de invatamant din judetele/ municipiul Bucuresti, aflate sub atentionare de cod galben, portocaliu si rosu. Inspectoratele scolare judetene au decis ca marti, 28 ianuarie, cursurile sa fie suspendate integral in Bucuresti si in alte 12 judete: Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea. Cursurile vor fi suspendate si in judetele Buzau, Giurgiu si Braila, cu exceptia gradinitelor din orasele Buzau si Giurgiu.

Ministrul Educatiei modifica decizia ISMB: Scolile si gradinitele din Bucuresti raman inchise si joi

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, la Guvern, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor pentru joi, iar in urma acestei.

Toate scolile si gradinitele din Bucuresti si 14 judete RAMAN iNCHISE si vineri

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din Bucuresti si judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati,Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea.

Scolile raman inchise luni si marti in 12 judete si in Capitala. in alte cinci judete, unitatile scolare sunt deschise partial

Unitatile scolare din 12 judete si din Bucuresti raman inchise si marti, dar in Municipiile Buzau si Giurgiu gradinitele vor ramane deschise. De asemenea, in Botosani, Braila, Dambovita, Suceava si Vaslui doar o parte din scoli sunt inchise, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie.

Scolile raman inchise marti in 12 judete si in Capitala. Unitatile scolare, deschise partial in alte cinci judete

Unitatile scolare din 12 judete si din Bucuresti raman inchise si marti, dar in Municipiile Buzau si Giurgiu gradinitele vor ramane deschise. De asemenea, in Botosani, Braila, Dambovita, Suceava si Vaslui doar o parte din scoli sunt inchise, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Patru universitati au anulat cursurile si examenele.

Scolile din Arges raman inchise si maine

Decizia a fost luata in Comandamentul Judetean de iarna, reunit in aceasta dimineata la Prefectura. Gradinitele, scolile si universitatile raman inchise din cauza caderilor masive de zapada.

Gradinitele si scolile din Arges raman inchise si miercuri

Avand in vedere avertizarea ANM de cod galben si cod portocaliu pentru judetul nostru in perioada imediat urmatoare, Comandamentul de urgenta a hotarat suspendarea cursurilor si pentru ziua 29 ianuarie 2014.

UPDATE. Scolile si gradinitele din 19 judete si Bucuresti, inchise si miercuri.

UPDATE: Universitatea Bucuresti, SNSPA, Universitatea din Pitesti si scolile si gradinitele din Bucuresti si din 19 de judete vor fi inchise integral si, partial, intr-un singur judet, informeaza Ministerul Educatiei intr-un comunicat. In urma avertizarilor ANM privind instituirea codului portocaliu si galben de ninsoare pentru Capitala si 24 de judete, inspectoratele scolare au decis inchiderea, miercuri, a scolilor din 19 judete si Bucuresti. Citeste si: UPDATE Nou cod portocaliu de viscol .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )