Libnet.ro
UNICEF

18:00

Scolile din Bucuresti raman inchise si maine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scolile din Bucuresti raman inchise si maine

Unitatile de invatamant din Capitala vor fi inchise si vineri, din cauza urmarilor fenomenelor meteo, au declarat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB). continuă pe Wall-Street Ro

Scolile din Arges raman inchise si maine

Decizia a fost luata in Comandamentul Judetean de iarna, reunit in aceasta dimineata la Prefectura. Gradinitele, scolile si universitatile raman inchise din cauza caderilor masive de zapada.

Scolile si gradinitele din Bucuresti raman inchise si vineri, 31 ianuarie

Scolile si gradinitele din Capitala vor ramane inchise pentru elevi si maine, 31 ianuarie, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis sistarea cursurilor in invatamantul prescolar, gimnazial si liceal pentru vineri, 31 ianuarie. Maine nu se fac ore, a anuntat purtatorul de cuvant al ISMB.

Scolile si gradinitele raman inchise maine in Bucuresti

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, astazi, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor pentru joi, iar in urma acestei discutii a fost convenit, in final, ca unitatile sa ramana totusi inchise joi.

Decizie controversata: Scolile din Bucuresti vor fi deschise incepand de maine

Scolile din Bucuresti vor fi deschise incepand de maine. Asta inseamna ca elevii mai merg la cursuri doar doua zile, pentru ca de saptamana viitoare vor intra in vacanta. Scolile si gradinitele din.

UPDATE. Scolile din Bucuresti si alte 14 judete, inchise si vineri. ...

UPDATE: Scolile din 14 judete vor ramane inchise si vineri, conform Ministerului Educatiei. Astfel, unitatile de invatamant preuniversitar vor fi inchise in Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea. Pentru a veni in intampinarea parintilor, acolo unde este posibil, la gradinitele cu program prelungit se asigura permanenta, precizeaza Ministerul Educatiei. In judetul Iasi, in doar 10 unitati de invatamant nu se .

TOATE SCOLILE si GRADINITELE RAMAN iNCHISE miercuri in judetele avertizate cu COD PORTOCALIU. Cursurile la Universitatea Bucuresti, suspendate miercuri si joi

40 - Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in.

Pricopie: Scolile si gradinitele raman iNCHISE si maine in Bucuresti

Update 16. 15 - Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat miercuri, la Guvern, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor.

Pricopie: Scolile si gradinitele RAMAN iNCHISE si maine in Bucuresti si alte 17 judete

Update 16. 15 - Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat miercuri, la Guvern, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor.

Viscolul se inteteste: scolile si gradinitele raman inchise si maine in Bucuresti

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, la Guvern, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor pentru joi, iar in urma acestei discutii a fost convenit, in final, ca.

Scolile din Bucuresti, inchise si vineri. Cursurile vor fi reluate in 10 februarie.

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise si vineri, conform unui comunicat al Inspectoratului Scolar Bucuresti ISMB). Citeste si: UPDATE. Ministerul Educatiei nu redeschide scolile in Capitala. Unitatile de invatamant din alte 14 judete, inchise Vineri este ultima zi de scoala a primului semestru din anul scolar 2013-2014. Cursurile vor fi reluate luni, 10 februarie, dupa vacanta intersemestriala. Conform ordinului de ministru privind structura anului scolar 2013-2014, in .

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )