Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bataia inchide singurul liceu de coregrafie din Capitala. Scandalurile i-au patat imaginea

Antena3 Antena3,
Bataia inchide singurul liceu de coregrafie din Capitala. Scandalurile i-au patat imaginea

Singurul liceu de coregrafie din Capitala va fi inchis, pentru ca scandalurile i-au patat imaginea. O profesoara de balet este acuzata de ani de zile ca isi bate elevii. Si directoarea liceului a fost acuzata. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, in inspectie la instantele din Capitala

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a fost in inspectie la instantele din Capitala. Ministrul a vrut sa vada cum se aplica prevederile noului cod penal. Cazanciuc a fost la judecatoria.

Noapte alba pentru angajatii primariilor din Capitala, care au deszapezit principalele bulevarde

A fost o noapte alba pentru angajatii primariilor din Capitala. in prima parte a serii, volele au inlaturat zapada de pe carosabil, iar dupa miezul noptii camioanele au inceput sa o transporte afara din.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a repartizat celor 6 primarii de sector din Capitala cotele defalcate din impozitul pe venit. Primaria lui Marian Vanghelie a primit cea mai mare suma

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a repartizat joi celor 6 primarii de sector din Capitala cotele defalcate din impozitul pe venit. Sectorul 5 a primit cei mai multi bani, respectiv 20 de milioane lei, iar sectorul 2 cei mai putini bani, 6 milioane lei.

Toate unitatile de invatamant din Capitala si 14 judete, inchise astazi

Toate unitatile de invatamant din Bucuresti si 14 judete din sud si sud-est sunt inchise joi, din cauza conditiilor meteo, in timp ce in alte cinci judete nu se vor face ore doar la o parte din scoli,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )