Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ponta, despre aducerea UDMR la guvernare, pentru o noua majoritate: Nu am niciun fel de problema

Antena3 Antena3,
Ponta, despre aducerea UDMR la guvernare, pentru o noua majoritate: Nu am niciun fel de problema

Premierul Victor Ponta a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, ca nu ar avea o problema cu aducerea UDMR la guvernare. Pana la urma, cam toti am participa la o guvernare. Si noi cu PDL,. continuă pe Antena3

Deputatii ucraineni au termen pana marti sa formeze o noua majoritate si un Guvern

Presedintele Parlamentului le-a dat deputatilor termen pana marti sa formeze o noua majoritate si un Guvern de unitate nationala, intr-o sedinta in Legislativ, relateaza care l-a destituit sambata pe.

Ponta, despre candidatura lui George Maior la prezidentiale: Nu cred ca isi doreste

Premierul Victor Ponta a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, ca nu crede in scenariul cu George Maior luat in calcul pentru alegerile prezidentiale din partea PSD. Nu cred ca se pune.

Ponta, despre lipsa unei discutii cu Antonescu: Problema USL nu mai poate fi rezolvata de doi ...

Problema USL nu mai poate fi rezolvata doar de doi oameni, ci de toate acele persoane care au contribuit la infiintarea Uniunii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, comentand astfel faptul ca nu a mai vorbit cu liderul PNL, Crin Antonescu, la telefon in ultimele zile, conform Mediafax. De cealalata parte, Antonescu spune ca el isi verifica tot timpul telefonul, sperand ca va fi sunat de premier. Citeste si: Antonescu: Decizia pentru Guvernul USL nu este la mine. Nu am fost in .

Ponta despre pactul de coabitare cu Traian Basescu: Politic, a fost o decizie corecta

Premierul Victor Ponta a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire ca nu regreta semnarea pactului de coabitare cu presedintele Traian Basescu, fiind singura solutie la acel moment. M-a deranjat foarte.

Ponta, despre conditiile de ruptura ale USL: Daca va fi cazul, nu va pleca de la domnul Iohannis

Premierul Victor Ponta a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, ca discutia despre ruptura USL nu poate pleca de la subiectul numirii lui Klaus Iohannis la Interne. Klaus Iohannis a fost pus in.

Ponta, despre situatia Marianei Campeanu: Trebuie sa isi continue activitatea daca Basescu nu are nimic concret

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat, joi, cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu si ca i-a transmis ca nu trebuie sa demisioneze atat timp cat acuzatiile presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta, despre Mariana Campeanu: Nu o sa iau de bune afirmatiile dintr-o zona securista. Turcescu- Ma gandesc sa il dau in judecata pe premier (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a afirmat, joi, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la PalatulVictoria, ca nu considera ca ministrulMuncii,Mariana Campeanu, ar trebui sa isi dea.

Victor Ponta, despre Mariana Campeanu: Nu o sa iau de bune afirmatiile dintr-o zona securista. Turcescu: Ma gandesc sa il dau in judecata pe premier (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a afirmat, joi, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la PalatulVictoria, ca nu considera ca ministrulMuncii,Mariana Campeanu, ar trebui sa isi dea.

Ce spune premierul Ponta despre acuzatiile care ii sunt aduse Marianei Campeanu

Premierul Victor Ponta a afirmat ca o va sustine pe Mariana Campeanu in postul de ministru al Muncii atat timp cat presedintele Traian Basescu nu argumenteaza cu dovezi acuzatiile la adresa acesteia, precizand.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )