Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta despre cazul Oltchim: in absolut orice tara Dan Diaconescu ar fi trebuit sa doarma ...

România Liberă România Liberă,
Ponta despre cazul Oltchim: in absolut orice tara Dan Diaconescu ar fi trebuit sa doarma ...

Premierul Victor Ponta l-a criticat din nou dur, la Slatina, pe Dan Diaconescu, mentionand ca in absolut orice tara acesta ar fi trebuit sa doarma la Politie, Ponta adaugand ca, in ultima luna, a devenit, de nevoie, un specialist in Oltchim, comparand combinatul cu un pacient bolnav, potrivit Mediafax. In absolut orice tara daca dumneavoastra, jurnalist, eu, deputat, sau oricine altcineva va duceti la o banca cu documente false sau va duceti la o licitatie publica si depuneti o oferta . continuă pe România Liberă

Cezar Preda: Declaratiile lui Ponta despre buget arata o INCOMPETENTA de proportii.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a criticat, luni, declaratiile premierului Victor Ponta legate de resursele bugetare pentru ultimele 45 de zile ale anului, aratand ca acestea denota o incompetenta de proportii, potrivit Mediafax. Vedem ca Victor Ponta nu rateaza nicio zi sa-si arate incompetenta. Am vazut ultimele declaratii, in care spunea ca nu mai sunt bani si apoi o revenire. ) PDL ii adreseaza o intrebare directa: are sau nu Romania bani pentru ultimele 45 de zile? Are sau nu .

Ponta, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra?

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a lasat sa se inteleaga intr-un interviu difuzat duminica de Pro Tv faptul ca nu ar fi impotriva ca Gigi Becali sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

Daniel Daianu, despre cazul Sima: Voi folosi mijloace legislative daca Sima detine activele.

Ministrul Finantelor, Daniel Daianu, a afirmat la Realitatea TV despre declaratia facuta de fostul sef al Bursei din Sibiu Cristian Sima, in cea de-a treia scrisoare, legate de sumele detinute la holdingul WBS ca intelegerea mea cu el in ceea ce ma priveste a fost, n. red. ) ca operatiunile sa nu fie in masa, sa fie operatiuni cu risc mic. Potrivit informatiilor pe care le-am primit oe 3 octombrie, randamentul era intre 8 si 10%, am platit statului roman impozitul pe profit fiindca am .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )