Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale: PDL si PMP s-au facut de ras (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale: PDL si PMP s-au facut de ras (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca Partidul Democrat Liberal si Partidul Miscarea Populara s-au facut de ras prin contestatia pe care au depus-o la Curtea Constitutionala legata de investirea noului. continuă pe B1

Kelemen Hunor: Am decis sa asteptam decizia Curtii Constitutionale; nu se asuma raspunderea pe program de guvernare

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca s-a stabilit sa fie asteptata decizia CC pe sesizarea PDL privind hotararea de marti a Parlamentului si sa nu fie asumata raspunderea pe un nou program de guvernare.

PDL ia act, respecta si nu comenteaza decizia Curtii Constitutionale

PDL a obligat PSD, prin sesizarea depusa la curtea Constitutionala, sa respecte legea si sa-si asume in Parlament un program de guvernare dupa ruperea USL si cooptarea in Guvern a UDMR, afirma.

Surse: Victor Ponta a decis sa nu schimbe programul de guvernare

Premierul Victor Ponta a decis, miercuri, sa nu schimbe programul de guvernare si sa astepte decizia Curtii Constitutionale CC) privind validarea noului Guvern potrivit unor surse citate de B1 TV. Decizia a fost.

Victor Ponta a decis sa nu schimbe programul de guvernare

Premierul Victor Ponta a decis, miercuri, sa nu schimbe programul de guvernare si sa astepte decizia Curtii Constitutionale CC) privind validarea noului Guvern, relateaza B1 TV. Decizia a fost luata in cadrul.

CCR decide post factum daca investirea Guvernului Ponta III respecta rigorile constitutionale

Curtea Constitutionala, intrunita sambata, va decide, in urma unei sesizari a PDL, daca investirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, fiind chemata sa raspunda pentru prima data unei astfel de intrebari in privinta unei remanieri desfasurata prin proceduri parlamentare.

Ponta, despre candidatul PSD la Presedintie: Geoana si cu mine putem candida cu sanse. Cine se mai afla in vizorul premierului

Premierul Victor Ponta a lansat mai multi potentiali candidati la Presedintie din partea PSD. Mugur Isarescu, Sorin Oprescu, Calin Popescu Tariceanu, Mircea Geoana si Victor Ponta sunt numele vehiculate de premier cu sanse pentru a intra in cursa pentru Cotroceni.

Ponta, despre alegerile prezidentiale: Domnul Geoana si cu mine putem candida cu sanse (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat mai multi potentiali candidati la Presedintie din partea PSD. Liderul PSD a vehiculat mai multe nume cu sanse reale pentru a intra in cursa pentru Cotroceni, precum Mugur.

Ponta, despre gratierea lui Gica Popescu: O sustin!

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Gandul ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu, insa in calitate de sef al Executivului nu se poate pronunta.

Ponta, despre gratierea lui Gica Popescu: Ca simplu cetatean sustin cererea, dar ca premier nu ma pot pronunta

Premierul Victor Ponta afirma ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu, dar ca in calitate de sef al Executivului nu se poate pronunta. Ca premier nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )