Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta, despre oferta de case pentru Basescu: Este un client foarte cusurgiu

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre oferta de case pentru Basescu: Este un client foarte cusurgiu

Fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta dn ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), dar este un client foarte cusurgiu, a afirmat premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre oferta de case RA-APPS transmisa lui Traian Basescu: Este un client foarte cusurgiu

Premierul Victor Ponta a afirmat sambata seara, la B1TV, ca fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta din ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), catalogandu-l drept un client foarte cusurgiu.

Ponta, despre oferta de case RA-APPS transmisa lui Basescu: Este un client foarte cusurgiu

Fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta dn ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), dar este un client foarte cusurgiu, a afirmat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Basescu este un client foarte cusurgiu

Fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta dn ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), dar este un client foarte cusurgiu, a afirmat premierul Victor.

Ce spune ministrul Justitiei despre raportul MCV pentru Romania

Romania va avea un raport MCV pozitiv, pentru al doilea an consecutiv. Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, spune ca evaluarea sa se bazeaza pe discutiile cu oficiali ai Comisiei Europene. Romania este un.

Argaseala despre interesul Stelei pentru Teixeira: Avem sapte jucatori pe postul lui

Petrolistul Teixeira se afla pe radarul Stelei pentru un posibil transfer in aceasta iarna, insa presedintele Valeriu Argaseala spune ca echipa din Ghencea mai este interesata si de alti jucatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )