Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce spune ministrul Justitiei despre raportul MCV pentru Romania

Antena3 Antena3,
Ce spune ministrul Justitiei despre raportul MCV pentru Romania

Romania va avea un raport MCV pozitiv, pentru al doilea an consecutiv. Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, spune ca evaluarea sa se bazeaza pe discutiile cu oficiali ai Comisiei Europene. Romania este un. continuă pe Antena3

Cand va fi publicat raportul MCV pentru Romania si Bulgaria

Raportul MCV pentru Romania si Bulgaria va fi publicat in urmatoarele saptamani, a anuntat, vineri, un purtator de cuvant al Comisiei Europene, precizand ca, deocamdata nu a fost stabilita o data precisa.

Raportul MCV pentru Romania si Bulgaria va fi publicat in urmatoarele saptamani

Raportul MCV pentru Romania si Bulgaria va fi publicat in urmatoarele saptamani, a declarat, azi, un purtator de cuvant al Comisiei Europene, precizand ca, deocamdata nu a fost stabilita o data precisa, potrivit surselor din presa.

Oficial CE: Raportul MCV pentru Romania si Bulgaria va fi publicat in urmatoarele saptamani

Raportul MCV pentru Romania si Bulgaria va fi publicat in urmatoarele saptamani, a declarat, vineri, un purtator de cuvant al Comisiei Europene, precizand ca, deocamdata nu a fost stabilita o data precisa.

REVISTA PRESEI: Dosarele DNA cu cele mai grase atentii. Cine va fi tinta criticilor in raportul MCV

Hotnews arata cine va fi tinta criticilor in raportul MCV. Capital spune ca razboiul RCA se muta in tribunale. Evenimentul Zilei prezinta cuibusorul din Bucuresti al baronilor din PSD. Wall-Street anunta cele mai mari spagi din dosarele DNA. Adevarul scrie ca Oxford University Press interzice cuvantul porc pentru a nu jigni musulmanii si evreii. Gandul explica ce pot face cei cu credite in franci elvetieni. Ziare. com intreaba daca avem nevoie de legile Big Brother. Iar ProSport anunta o intelegere temporara intre Steaua si MApN pentru folosirea emblemei.

EXCLUSIV Cine va fi tinta criticilor in raportul MCV

Raportul Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare va critica iniatiativele legislative menite sa slabeasca institutiile anti-coruptie, cu referinte precise la anumite legi modificate in Parlament, blocarea arestarilor si anchetelor in Parlament si va avertiza ca intarzierea numirii unui nou sef DIICOT nu este benefica, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate Comisiei. Note bune vor primi si in raportul din acest an an institutii ca DNA si ANI, care au dovedit eficienta si in trecut. Raportul MCV ar urma sa fie dat publicitatii catre sfarsitul acestei luni, nota generala fiind spre un raport pozitiv, au mai declarat sursele citate.

REVISTA PRESEI: Cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015

Adevarul explica de ce nu este Romania o tinta pentru islam. Capital prezinta cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015. Gandul arata ce gaseste in Bucuresti emisara lui Barack Obama. Ziarul Financiar scrie ca anul acesta va fi anul antreprenorilor in IT. Evenimentul Zilei spune ca generalul Pacepa vorbeste despre Traian Basescu, Ion Gheorghe Maurer, Virgil Magureanu, dar si despre rolul lui Ion Iliescu dupa Revolutia din 1989. Hotnews vorbeste despre cati teroristi au vizitat Romania in ultimii ani. Ziare. com publica un interviu cu seful SRI, care vorbeste despre legile Big Brother si ofiterii acoperiti. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Mircea Sandu sare in apararea Stelei.

Tintele criticilor in raportul MCV 2015: intarzierea numirii unui nou sef DIICOT si blocarea arestarilor

Raportul Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, care va fi dat publicitatii spre finalul lunii ianuarie, va cuprinde note bune, si in acest an, pentru eficienta unor institutii ca.

HOTNEWS: Parlamentul, tinta criticilor din raportul MCV

Conform unor surse apropiate de Comisia Europeana si citate de Hotnews tinta criticilor din noul raport MCV va fi Parlamentul din cauza initiativelor menite sa slabeasca institutiile anti-coruptie, cu referinte precise la anumite legi modificate in Parlament, blocarea arestarilor si anchetelor in Parlament si va avertiza ca intarzierea numirii unui nou sef DIICOT nu este benefica.

Argaseala despre interesul Stelei pentru Teixeira: Avem sapte jucatori pe postul lui

Petrolistul Teixeira se afla pe radarul Stelei pentru un posibil transfer in aceasta iarna, insa presedintele Valeriu Argaseala spune ca echipa din Ghencea mai este interesata si de alti jucatori.

Corina Cretu: Comisia Europeana intelege foarte bine importanta fondurilor europene pentru Romania

Klaus Iohannis, Corina Cretu si Jean-Claude Junker au sustinut o conferinta de presa comuna, in cadrul vizitei la Bruxelles a Presedintelui Romaniei. in calitate de Comisar European desemnat de Romania,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )