Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta, despre Predoiu ca premier ACL: Aia e o gluma; Probabil Basescu va fi prim-ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta, despre Predoiu ca premier ACL: Aia e o gluma; Probabil Basescu va fi prim-ministru

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, astazi, la Constanta, ca nominalizarea prim-vicepresedintelui PDL, Catalin Predoiu, ca prim-ministru in ipoteza in care Klaus Iohannis ar ajunge sef al statului, este o gluma, el aratand ca, probabil, viitorul premier va fi Traian Basescu, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, despre Predoiu - premier ACL: Aia e o gluma

Premierul Victor Ponta, a comentat, marti, la Constanta, ca nominalizarea prim-vicepresedintelui PDL, Catalin Predoiu, ca prim-ministru, in ipoteza in care Klaus Iohannis ar ajunge sef al statului, este o gluma.

Ponta, despre Predoiu - premier ACL: Aia e o gluma. Cred ca numai el crede

Premierul Victor Ponta, a comentat, marti, la Constanta, ca nominalizarea prim-vicepresedintelui PDL, Catalin Predoiu, ca prim-ministru, in ipoteza in care Klaus Iohannis ar ajunge sef al statului, este o gluma.

Victor Ponta: Nominalizarea lui Predoiu ca premier ACL, o gluma. Probabil Basescu va fi prim-ministru

Nominalizarea lui Catalin Predoiu ca prim-ministru in ipoteza in care Klaus Iohannis va castiga alegerile prezidentiale este o gluma, crede actualul premier, Victor Ponta. Liderul social-democrat este de parere.

SURSE: Iohannis presedinte, Predoiu premier

Liderul PNL Klaus Iohannis a fost desemnat, oficial, a fi candidatul ACL la alegerile prezidentiale, in urma uui scrutin cu numai un vot impotriva. in acelasi timp, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a fost desemnat sa sa fie candidat pentru functia de premier, cu unanimitate de voturi, au declarat democrat-liberale .

Ponta, despre discursul de lansare a lui Iohannis: Pare scris de Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat discursul de lansare a principalului sau contracandidat la algerile prezidentiale, Klaus Iohannis, precizand ca prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale ACL) continua proiectul inceput de actualul presedinte Traian Basescu.

Ponta, despre sentinta lui Voiculescu: in calitate de premier, nu pot comenta; daca as fi simplu cetatean, mi-as spune parerea

Premierul Victor Ponta a declarat, prezent la Catedrala Metropolitana din Targoviste ca in calitatea de premier nu isi permite sa comenteze decizia justitiei in cazul Voiculescu, insa daca ar fi un simplu cetatean si-ar spune parerea.

Ponta, despre activitatea fortelor de ordine la actiunea pro-Antena 3: Fiecare isi face datoria

Victor Ponta a spus ca a fost informat de ministrul de Interne despre activitatea fortelor de ordine la actiunea pro-Antena 3 si poate doar sa spuna ca fiecare isi face datoria si se respecta legea, adaugand ca el nu este comentator pentru a vorbi despre modul in care a actionat Jandarmeria.

Ponta, despre pretul combustibilului: Consumul este mai mare pentru ca nu exista infrastructura

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, la Tuzla, ca Romania poate avea o politica de raliere la media europeana in privinta combustibilului in masura in care va avea si o infrastructura mai buna, spunand.

Victor Ponta, despre propunerile de ministri la Buget si Cultura: Ma gandesc sa ii fac o surpriza lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca va face pana la sfarsitul lunii august noi propuneri pentru functiile de ministri la Cultura si Buget, pe care presedintele Traian Basescu nu le mai poate respinge, astfel ca se gandeste sa ii faca acestuia o surpriza. Ponta a afirmat totodata, pe Aerodromul Tuzla, dupa ce a vizitat platforma maritima Ocean Endeavor cu care companiile ExxonMobil si Petrom efectueaza foraje de explorare pentru zacamintele de gaze natural in zona romaneasca de ape adanci a Marii Negre, ca Romania si Republica Moldova trebuie sa fie peste 'trei-patru ani' cat mai putin dependente de importurile de gaze.

Ponta, despre condamnarea lui Voiculescu: Daca as fi un simplu cetatean mi-as spune parerea

Premierul Victor Ponta spune ca daca ar fi un simplu cetatean si-ar spune parerea despre condamnarea lui Dan Voiculescu, dar intrucat ocupa o functie publica nu trebuie sa comenteze deciziile justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )