Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta, despre primarul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta, despre primarul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

Ponta, despre cazul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Premierul Victor Ponta a luat in derizoriu solicitarea procurorilor DNA de a cere arestarea preventiva a primarul orasului Iasi, Gheoghe Nichita. Ponta sustine ca nu poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

INTERCEPTARI. Primarul Nichita ii punea pe politisti sa-i urmareasca amanta prin Iasi: Vezi cum putem sa aflam cam pe unde ar fi. Stim traseele,nu?

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, isi spiona amanta cu ajutorul sefilor Politiei locale si chiar i-a pus pe membrii clanului Cordunenilor sa ii sperie prietenii. El ii suna pe politisti si le cerea sa urmareasca diverse persoane, sa verifice numerele masinilor cu care se deplasau si chiar sa se intereseze despre trecutul lor. Nichita ii platea pe politistii locali pentru aceste servicii din bani publici.

Sinteza Zilei: Dezvaluiri incredibile despre filajele comandate de primarul Nichita

Gheorghe Nichita, baronul spion din Iasi, se folosea de temutii interlopi din clanul Cordunenilor pentru a-i intimida pe barbatii din jurul amantei, o tanara care lucra in Primaria Iasi. Transcriptul.

Ce spune Ponta despre dosarul primarului Nichita

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu acordat B1 Tv, referitor la dosarul primarului PSD Gheorghe Nichita, ca edilul va face un pas in spate in partid.

STENOGRAME Primarul Nichita a apelat la un interlop din clanul Corduneanu pentru a-si identifica amanta

Detallii incredibile apar in dosarul in care primarul Gheorghe Nichita a fost retinut pentru 24 de ore. La dosar sunt atasate mai multe interceptari care demonstreaza cum edilul Iasului a transformat Politia Locala in propria echipa de investigatii.

Primarul Nichita, care-si SPIONA amanta cu Politia locala si interlopii, spune ca dosarul sau e un cancan

Gheorghe Nichita considera ca dosarul sau este un can-can facut special pentru mass-media. Avocatul sau, Marius Striblea, sustine ca dosarul a plecat de la o amenintare cu moartea primita de amanta.

INTERCEPTARI. Primarul Nichita scapa de arest. Va fi cercetat sub control judiciar, dupa ce i-a pus pe politistii ieseni sa-i spioneze amanta prin oras

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost eliberat de instanta Tribunalului Bucuresti, care a respins cererea de arestare a DNA. Instanta a dispus punerea sub control judiciar a edilului. El isi spiona amanta cu ajutorul sefilor Politiei locale si chiar i-a pus pe membrii clanului Cordunenilor sa ii sperie prietenii.

Ce spune Ponta despre romanul rapit in Burkina Faso

Cetateanul roman rapit, in urma cu trei saptamani, in Burkina Faso este bine si autoritatile de la Bucuresti discuta cu toti partenerii pentru a reusi sa il aduca pe acesta cat mai curand acasa, dar informatii nu vor fi comunicate decat daca nu pericliteaza viata lui, a afirmat premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta, despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei: Este o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )