Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta, despre reactia PNL dupa condamnarea lui Nastase: Avem mai mult curaj. Noi l-am aparat pe Relu Fenechiu

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre reactia PNL dupa condamnarea lui Nastase: Avem mai mult curaj. Noi l-am aparat pe Relu Fenechiu

Premierul Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca reactia liberalilor in cazul condamnarii fostului premier Adrian Nastase a dovedit lipsa de curaj. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Emisiunea este in desfasurare.

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Pocora: Condamnarea lui Nastase nu va afecta USL.

Purtatoarea de cuvant a PNL, Cristina Pocora, a aratat ca decizia de condamnare a lui Adrian Nastase in dosarul Zambaccian nu va afecta USL, conform Agerpres. Citeste si: Ivan: Nastase a platit prea mult ca i-a fost oponent lui Basescu Nu am ce fel de comentarii sa fac, pentru ca nu suntem in sfera politica. Este o decizie a justitiei in urma unui proces, prin urmare politicul nu are prea multe de comentat in aceasta situatie, a declarat Pocora. Citeste si: Ioan Cazacu: Adrian Nastase se .

Gorghiu: intreaga clasa politica trebuie sa invete ceva din condamnarea lui Nastase

Deputatul PNL Alina Gorghiu sustine ca intreaga clasa politica ar trebui sa invete ceva din condamnarea fostului premier si sa nu foloseasca ideea unui proces politic in explicarea deciziei in cazul.

Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni.

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, luni, despre condamnarea lui Adrian Nastase, ca este un succes al justitiei si o lectie pentru toti politicienii, conform Digi 24. Citeste si: Nastase se intoarce la inchisoare! A primit 4 ani cu executare in dosarul Zambaccian. Dana Nastase, 3 ani de inchisoare cu suspendare Nimeni nu mai poate sa sustina ca sunt dosare politice. Probele sunt pe masa si judecatorii de la Inalta Curte l-au condamnat, a mai spus fostul ministru al .

Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicienii corupti.

Europarlamentarul Monica Macovei a scris, luni, pe blogul personal, despre condamnarea lui Adrian Nastase, ca este un succes al justitiei si o lectie pentru toti politicienii care sunt corupti si fura. Citeste si: Nastase se intoarce la inchisoare! A primit 4 ani cu executare in dosarul Zambaccian. Dana Nastase, 3 ani de inchisoare cu suspendare Acum, nimeni nu mai poate sa sustina credibil ca dosarele facute de DNA si judecate de Inalta Curte sunt influentate politic. Ele au ajuns in .

Vanghelie, despre condamnarea lui Nastase: E dezastruos ce se intampla!

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gandul ca sentinta primita de fostul premier Adrian Nastase in dosarul Zambaccian este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut, avertizand.

Condamnarea lui Nastase, in presa internationala: Fostul premier roman revine la inchisoare

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul.

Reactiile politicienilor dupa condamnarea lui Adrian Nastase. Vanghelie: E dezastruos ce se intampla!

Reactiile la noua condamnare a lui Adrian Nastase nu au intarziat sa apara. Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie crede ca sentinta primita este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut,.

Ponta, despre Basescu: DICTATOR PARANOIC. Care sunt obiectivele PSD pentru 2014

Premierul Victor Ponta afirma ca prioritatea PSD anul acesta este destructurarea regimului Basescu. Regimul Basescu este un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor, se arata intr-un document PSD, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )