Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ponta, despre scandalul voturilor din diaspora: A fost proasta organizare

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre scandalul voturilor din diaspora: A fost proasta organizare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la postul B1 ca in diaspora scrutinul a fost prost organizat si ca in turul al doilea ministrul si secretarii de stat vor merge acolo unde sunt probleme. Ponta a mai spus ca daca un singur . continuă pe România Liberă

Ponta, despre scandalul votului in diaspora: Vom propune ca declaratia pe proprie raspundere sa fie descarcata online

Premierul Victor Ponta a sustinut luni o conferinta de presa pe tema scandalului la votul din diaspora, acolo unde sute de oameni nu au mai apucat sa voteze, desi au stat ore intregi la cozi. Astfel, liderul PSD.

Ponta, despre scandalul votului in diaspora: Vom propune ca declaratia pe proprie raspundere sa fie descarcata online (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a sustinut luni o conferinta de presa pe tema scandalului la votul din diaspora, acolo unde sute de oameni nu au mai apucat sa voteze, desi au stat ore intregi la cozi. Astfel, liderul PSD.

Ponta, despre SCANDALUL din diaspora: E inadmisibil ca romanii sa NU poata vota. Ambasadorii si consulii, CONVOCATI la Bucuresti

Ambasadorii si consulii vor fi convocati la Bucuresti, a anuntat, luni premierul Victor Ponta, dupa scandalul din diaspora. E inadmisibil ca romanii sa nu poata vota, a spus seful PSD. Ponta: BEC poate.

Ponta reactioneaza dupa scandalul din diaspora: in 16 noiembrie nu vor mai exista romani care sa nu poata vota. Ambasadorii, convocati la Bucuresti

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului de Externe, ca va pune la dispozitie toate masurile financiare si logistice pentru ca in 16 noiembrie sa nu mai existe niciun cetatean roman din diaspora care sa nu-si poata exercita dreptul de vot.

Ministrul de Externe Titus Corlatean, despre scandalul votului din diaspora: Au fost oameni care au generat violente

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat, la Digi 24, in contextul scandalului izbucnit dupa neregulile inregistrate la sectiile de votare din strainatate, ca au fost mai multi romani care au provocat in mod intentionat alegatorii de buna-credinta.

Numaratoarea paralela a PSD, fara voturile din diaspora: Victor Ponta- 40,51%, Klaus Iohannis - 29,52%

Social democratii asteapta voturile din diaspora pentru a finaliza numaratoarea. in tara, au adunat toate datele. Ultima centralizare a PSD il pozitioneaza pe Victor Ponta invingator in primul tur al.

Ce se va intampla cu votul din DIASPORA in turul doi. MAE si BEC se intalnesc azi pentru a discuta

Membrii Biroului Electoral Central se intalnesc astazi cu Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean. Acestia vor discuta despre remedierea problemelor aparute la votul din diaspora la alegerile prezidentiale.

Romanii din diaspora: 161.054 de alegatori au fost prezenti la urne

Numarul alegatorilor din diaspora care s-au prezentat la vot in cele 294 de sectii a ajuns in primul tur al alegerilor la 161. 054, cei mai multi votanti fiind in Italia, Spania si Republica Moldova, a anuntat, luni, Biroul Electoral Central BEC).

Ce s-a intamplat cu votul din DIASPORA. Mii de romani NU au putut sa isi exercite dreptul

Mii de romani din diaspora nu au reusit sa voteze din cauza masurilor suplimentare luate de Autoritatea Electorala Centrala si care au ingreunat votul. Conationalii stabiliti in strainatate au plecat.

Reprezentantii BEC si cei ai MAE se intalnesc marti pentru a rezolva problema votului din diaspora

Reprezentantii Biroului Electoral Central si cei ai Ministerului Afacerilor Externe se intalnesc marti pentru a gasi solutii astfel incat votul din diaspora sa aiba loc in bune conditii la turul doi al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )