Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de cele 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata ieri dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru combinatul Oltchim, a declarat aseara, la un post de televiziune, primul ministru, Victor Ponta, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Diaconescu: Am banii pentru Oltchim. Voi vedea ce propun guvernantii

Dan Diaconescu a ajuns vineri seara la sediul Ministerului Economiei, unde a declarat ca detine banii pentru Oltchim si ca este pregatit sa semneze contractul cu statul roman. Sper sa fie prima privatizare de.

Ponta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat ...

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru Oltchim, sustine premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la RTV cum comenteaza documentul prezentat joi conform caruia o firma olandeza garanteaza ca Dan Diaconescu dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, premierul a afirmat ca aceasta informatie este una .

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim. Nu a dat nicio dovada pana acum

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii.

Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu infirma

Premierul Victor Ponta considera informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, aparuta joi, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada.

Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu vine cu explicatii

Premierul Victor Ponta considera informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, aparuta joi, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca.

Ponta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat nicio dovada

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru Oltchim, sustine premierul Victor Ponta.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu.

Politic Show: Privatizarea Oltchim: De ce va fi menajat DD de catre USL si PDL; Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier; Senatul este de acord ca judecatorii CCR sa aiba trecut politic

Diaconu - in loc de demisie, un nou mandat. In ciuda verdictului definitiv de incompatibilitate primit in instanta si a legii care ii interzice sa candideze pentru un nou. Stefan Pirpiliu Forta Civica): Nu putem exclude oameni carora nu li se poate reprosa ceva concret. Stefan Pirpiliu, secretarul general al Fortei Civice, vorbeste, intr-un interviu acordat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )