Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta: Am discutat cu Campeanu, trebuie sa isi continue activitatea daca Basescu nu are nimic concret

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Am discutat cu Campeanu, trebuie sa isi continue activitatea daca Basescu nu are nimic concret

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat, joi, cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa ce aceasta s-a sfatuit si cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca i-a transmis ca nu trebuie sa demisioneze atat timp cat acuzatiile presedintelui Traian Basescu nu se bazeaza pe nimic concret, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Mariana Campeanu trebuie sa isi continue activitatea, daca Basescu nu are nimic concret

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat ca a discutat, joi, cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa ce aceasta s-a sfatuit si cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca i-a transmis ca nu trebuie sa demisioneze atat timp cat acuzatiile.

Ponta, despre situatia Marianei Campeanu: Trebuie sa isi continue activitatea daca Basescu nu are nimic concret

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat, joi, cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu si ca i-a transmis ca nu trebuie sa demisioneze atat timp cat acuzatiile presedintelui Traian Basescu.

CRIZA POLITICA fara precedent in USL. De ce nu l-a vrut Ponta pe Iohannis? USD: Sustinem RESTRUCTURAREA Guvernului, daca e consens intre cele patru partide din USL

Crin Antonescu ii da inca un ultimatum lui Victor Ponta. Pana luni, trebuie sa spuna daca merge cu USL sau cu USD, spune Antonescu. Am cam fost dati afara de la guvernare, sustin liberalii. Daca Ponta nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )