Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem discutii pentru o majoritate constitutionala impreuna

Antena3 Antena3,
Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem discutii pentru o majoritate constitutionala impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati constitutionale cu Uniunea, potrivit Mediafax. El a spus ca a discutat cu Kelemen la telefon, l-a felicitat pe acesta pentru rezultatul obtinut, precizand ca de luni vor incepe discutii cu Uniunea pentru formarea unei majoritati cu UDMR. Duminica seara, inainte de incheierea votului, presedintele Traian Basescu ii .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ponta: Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni incepem ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati constitutionale cu Uniunea, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri El a spus ca a discutat cu Kelemen la telefon, l-a felicitat pe acesta pentru rezultatul obtinut, precizand ca de luni vor incepe discutii cu Uniunea pentru formarea unei majoritati .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )