Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta, dupa adoptarea noului Cod fiscal: Sunt un premier mandru si fericit

B1 B1,
Ponta, dupa adoptarea noului Cod fiscal: Sunt un premier mandru si fericit

Codul fiscal a fost adoptat miercuri de Camera Deputatilor, camera decizionala in acest caz. Proiectul prevede reducerea TVA de la 24% la 19% incepand cu 1 ianuarie 2016. Victor Ponta s-a declarat, miercuri, d. continuă pe B1

FOTO. Victor Ponta, dupa adoptarea Codului Fiscal: Sunt un premier mandru si fericit

Victor Ponta, premierul autospendat al Romaniei din cauza unei operatii la menisc suferita in Turcia, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca este un un premier mandru si fericit deoarece Uniunea Social-Liberala si-a indeplinit azi toate promisiunile economice si sociale.

Noul Cod fiscal, aprobat in unanimitate in Comisia de buget. TVA, scazuta de la 24% la 19%

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a aprobat, luni, in unanimitate, proiectul noului Cod Fiscal, stabilind scaderea TVA de la 24% la 19%, de la 1 ianuarie 2016, informeaza Mediafax. Popunerea.

Noul Cod Fiscal. Nebuloasa accizei de 7 eurocenti pe litru si a taxei pe stalp. Teodorovici si Ponta insista ca acestea vor fi anulate, la pachet cu TVA de 19%

Deputatii din Comisia de buget-finante au votat ieri in unanimitate reducerea cotei generale de TVA de la 24% la 19%, insa noul Cod Fiscal are si nebuloase: eliminarea accizei de 7 eurocenti si a taxei pe stalp.

Guvernul sa nu mai ascunda impactul bugetar al masurilor din noul Cod Fiscal

PSD s-a opus azi prin votul dat in Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor sa prezinte impactul bugetar al masurilor de relaxare fiscala din noul Cod Fiscal inainte de votul final de maine din plenul Parlamentului, transmite prim-vicepresedinte PNL Andreea Paul.

Opozitia cere demisia premierului Victor Ponta, dupa desemnarea lui Oprea ca interimar

Opozitia cere demisia lui Victor Ponta, dupa desemnarea lui Gabriel Oprea ca interimar la Guvern. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca Ponta a facut un pas inapoi si incearca sa se victimiz.

Reducerea TVA ar putea LIPSI din noul Cod Fiscal. Raetchi: Codul Fiscal al PSD, o minciuna si un fiasco, la fel ca intregul guvern Ponta

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi acuza PSD de propaganda mincinoasa, dupa ce social-democratii au anuntat ca ar putea renunta la reducerea TVA la 20%. Codul Fiscal de dreapta al PSD este o minciuna.

Comisia de buget a aprobat in unanimitate Codul fiscal; TVA a fost scazuta de la 24% la 19%

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a aprobat, astazi, in unanimitate, proiectul noului Cod Fiscal, stabilind scaderea TVA de la 24% la 19%, de la 1 ianuarie 2016.

Victor Ponta: De cand sunt premier, nu am lipsit nici o zi de la serviciu, s-au strans oboseala si stresul

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca de peste trei ani, de cand este premier, nu a lipsit nicio zi de la serviciu, nu a avut nici macar o raceala si ca a fost tot timpul in.

Victor Ponta, despre adoptarea la Bruxelles a POR 2014-2020: Un sprijin extrem de important pentru dezvoltarea tarii noastre, pentru crearea de locuri de munca si imbunatatirea calitatii vietii in toate regiunile Romaniei

Premierul Victor Ponta a salutat, printr-o postare pe Facebook, decizia alocarii Romaniei 8,25 miliarde de euro prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, adoptat marti la Bruxelles. Un sprijin extrem de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )