Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta, dupa atacul lui Antonescu: Noi cei din Guvern suntem cu treaba, ceilalti sunt cu critica

B1 B1,
Ponta, dupa atacul lui Antonescu: Noi cei din Guvern suntem cu treaba, ceilalti sunt cu critica

Primul ministru Victor Ponta a refuzat sa comenteze afirmatiile partenerului sau Crin Antonescu, dupa ce acesta s-a declarat dezamagit de atitudinea din ultima perioada a presedintelui PSD. Nu comentez. continuă pe B1

VIDEO Scene de lupta din pelicula Noi cei din linia intai, filmate la castelul din Zlatna

Scene de lupta din celebrul film Noi cei din linia inrai, regizat de Sergiu Nicolaescu, au fost filmate in zona unui castel din Muntii Apuseni, la Zlatna. Scenele sunt din partea finala a filmului si surprind asediul armatei romane asupra castelului ocupat de armata germana.

Victor Ponta, intrebat despre introducerea unei noi taxe pe benzina: Nu se da nicio noua taxa, ce sa mai punem alte taxe daca nici pe astea nu le putem incasa

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca nu se va introduce nicio noua taxa pe pretul benzinei si motorinei, pe care tot el o anuntase, cu doua zile in urma, afirmand ca nu are rost introducerea de noi taxe, in conditiile in care nici cele actuale nu se pot colecta, din cauza Curtii Constitutionale.

Victor Ponta, dupa ce i-au cazut microfoanele cand vorbea: Asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, cand in timpul discursului tinut la Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati de la Sibiu, i-au cazut microfoanele amplasate pe pupitru, ca asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot, relateaza Mediafax.

Guvernul introduce NOI TAXE. Din 2014 vom plati impozit pe piscina si parcare

Proprietarii constructiilor care nu fac parte din categoria cladirilor, precum parcarile si piscinele, vor fi obligati sa achite anul viitor un impozit, extinderea bazei de impunere fiind convenita de Guvern cu.

Gino Iorgulescu are parte de noi sicane din partea LPF: E incredibil

Chiar daca si-a depus candidatura pentru sefia LPF si Dumitru Dragomir l-a acceptat public drept adversarul sau la alegerile din 14 noiembrie, Gino Iorgulescu are parte de noi probleme de procedura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )