Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ponta, dupa decizia ICCJ: Ma bucur ca am avut incredere in deciziile judecatorilor; asa voi face si de acum inainte

Adevărul Adevărul,
Ponta, dupa decizia ICCJ: Ma bucur ca am avut incredere in deciziile judecatorilor; asa voi face si de acum inainte

Victor Ponta a postat pe Facebook hotararea inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care i-au fost modificate conditiile controlului judiciar in dosarul in care este acuzat de complicitate la spalare de bani, fostul premier comentand ca a avut incredere in deciziile judecatorilor, lucru pe care il va face si in viitor. continuă pe Adevărul

Conditiile controlului judiciar, modificate in cazul lui Victor Ponta. Fostul premier poate face declaratii, in spatiul public, despre noul dosar: Ma bucur ca am avut incredere in deciziile judecatorilor (VIDEO)

30 Fostul premier a avut o reactie, pe Facebook, in urma deciziei magistratilor Curtii Supreme de a-i schimba conditiile impuse in cadrul controlului judiciar. Ma bucur ca am avut.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa victoria din instanta

Fostul premier Victor Ponta a scris sambata pe Facebook ca se bucura ca a avut incredere in deciziile judecatorilor, afirmatia fiind facuta dupa ce inalta Curte de Casatie si.

Victor Ponta ramane sub control judiciar

ACTUALIZARE: 10:35 Victor Ponta: Ma bucur ca am avut incredere in deciziile judecatorilor Victor Ponta a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook in care precizeaza ca a avut incredere in decizia judecatorilor. *ACTUALIZARE 10:20 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca Victor Ponta sa ramana sub control judiciar, insa a ridicat interdictia impusa de procurori fostului premier, de a vorbi public despre dosarul in care este anchetat, transmite Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )