Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta, dupa sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Bulgariei: impreuna vom intra in Schengen

B1 B1,
Ponta, dupa sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Bulgariei: impreuna vom intra in Schengen

Premierul Victor Ponta a tinut sa ii multumeasca premierul bulgar Boiko Borisov, dupa sedinta comuna a celor doua guverne care a avut loc vineri. Premierul roman a declarat ca Romania si Bulgaria au multe. continuă pe B1

Sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Bulgariei, maine, la Craiova

In data de 24 aprilie 2015, va avea loc, la Craiova, o noua sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Bulgariei, conduse de Victor Ponta si respectiv de Boiko Borissov.

Sedinta comuna de Guvern Romania-Bulgaria-Serbia. Ponta: Cele trei tari trebuie sa fie mai unite. E in interesul Romaniei si Bulgariei ca Serbia sa devina membra a UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa sedinta de Guvern comunica cu Bulgaria si Serbia ca este important ca cele trei state sa fie mult mai unite in viitor si ca Romania si Bulgaria sustin Serbia.

Guvernele Romaniei si Bulgariei se reunesc in sedinta comuna

Guvernele Romaniei si Bulgariei se reunesc, vineri, la Craiova, intr-o noua sedinta comuna, pentru discutii privind proiecte de colaborare in energie, transporturi, dezvoltare regionala, turism, precum si.

O noua sedinta comuna de guvern intre Romania si Bulgaria va avea loc vineri la Craiova

Guvernele Romaniei si Bulgariei se reunesc, vineri, la Craiova, intr-o noua sedinta comuna, informeaza Mediafax. Agenda de discutii a sedintei cuprinde o serie de acorduri si protocoale in domeniul.

Ponta: Romania sprijina aderarea Serbiei la UE. Energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mod de dezvoltare

Romania sprijina total si neconditionat aderarea Serbiei la Uniunea Europeana, care este in avantajul nostru si al regiunii, a declarat premierul Victor Ponta, dupa intalnirea comuna de la Craiova cu premierii Bulgariei si Serbiei.

Interconectarea retelelor de gaze ale Romaniei, Bulgariei si Greciei va fi gata pana la finele lui 2018

Bulgaria a facut miercuri un pas spre reducerea dependentei de importul de energie din Rusia, dupa ce a semnat cu Romania si cu Grecia acorduri de interconectare a retelelor de gaze, scrie Wall Street Journal.

Victor Ponta, dupa ce DNA a afirmat in instanta ca martorii in dosarul Dragnea s-ar fi inteles ce sa declare: Pentru ceva ilegal se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata

Liderul PSD Victor Ponta nu a dorit sa comenteze pozitia Directiei Nationale Anticoruptie de la Inlta Curte de Casatie si Justitie, conform careia martorii propusi de apararea lui Dragnea in dosarul Referendumului au vorbit inainte de audieri cu acesta, spunand doar ca, daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata, trasmite Mediafax. Procurorul de sedinta al DNA le-a spus miercuri judecatorilor ca in opinia acuzarii, martorii propusi in aparare au discutat inainte de termen cu inculpatul pentru a cadea de acord ce sa spuna in instanta.

Catalin Predoiu, atac la premierul Victor Ponta: Pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale

Catalin Predoiu lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta. Premierul-fantoma considera ca Ponta pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale. De asemenea,.

PNL, ironie catre Ponta dupa proiectul Codului Fiscal tras la xerox: Sa dea copy-paste si pentru votul prin corespondenta

PNL a raspuns ironic dupa ce premierul Victor Ponta si-a asumat proiectul Codului Fiscal care semana izbitor cu cel propus de liberali si avizat negativ de Guvern. Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora ii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )