Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta: Dupa vizita in Romania a directorului FMI urmeaza vizita delegatiei FMI si CE pentru un nou acord preventiv

Antena3 Antena3,
Ponta: Dupa vizita in Romania a directorului FMI urmeaza vizita delegatiei FMI si CE pentru un nou acord preventiv

Premierul Victor Ponta a anuntat, in sedinta de guvern de miercuri, ca dupa vizita directorului general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, in Romania, ce va avea loc pe 15-16 iulie, urmeaza. continuă pe Antena3

Ponta: Dupa vizita in Romania a lui Christine Lagarde, urmeaza vizita delegatiei FMI si CE pentru un nou acord preventiv

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de guvern de miercuri, ca delegatiile FMI si CE vor veni in Romania pentru a discuta termenii unui nou acord preventiv, imediat dupa vizita directorului.

Ponta: Dupa vizita sefului FMI urmeaza cea a delegatiei FMI si CE pentru un nou acord preventiv

Premierul Victor Ponta a declarat, in sedinta de guvern de astazi, ca dupa vizita directorului general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, in tara noastra, ce va avea loc pe 15-16 iulie, urmeaza vizita delegatiei FMI si Comisiei Europene, cu care se vor discuta termenii unui nou acord preventiv, informeaza HotNews. ro.

Ponta: Prezenta directorului FMI, un mesaj foarte clar pentru inceperea discutiilor privind un nou acord

Victor Ponta a declarat, ieri, ca venirea directorului general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, in Bucuresti, nu este legata de noul acord cu Fondul, insa vizita reprezinta un mesaj foarte clar in acest sens, potrivit surselor de presa.

Prezenta directorului FMI la Bucuresti nu e oficial legata de noul acord, dar e un mesaj clar

Premierul Victor Ponta a precizat, ieri, ca prezenta directorului general al FMI, Christine Lagarde, la Bucuresti, nu este direct si oficial legata de noul acord, el aratand, insa, ca in mod evident vizita sa este un mesaj foarte clar in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )