Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Economia a crescut cu 3,2% pe primul trimestru. Din vara se poate face reducerea CAS cu 5 puncte procentuale

Adevărul Adevărul,
Ponta: Economia a crescut cu 3,2% pe primul trimestru. Din vara se poate face reducerea CAS cu 5 puncte procentuale

Cifrele preliminare indica pentru primul trimestru al acestui an o crestere economica de 3,2%, a anuntat aseara premierul Victor Ponta, la Romania TV. El a mai precizat ca incasarile din taxa pe constructiile speciale vor fi mai mari decat estimarile initiale, astfel ca se poate opera reducerea CAS cu 5 puncte procentuale de la 1 iulie. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Cifrele preliminare indica o crestere economica de 3,2% pentru primul trimestru al acestui an

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca potrivit cifrelor preliminare, Romania a inregistrat o crestere economica de 3,% in primul trimestru al anului. Anul acesta, primul trimestru deja cifrele.

Victor Ponta anunta o crestere preliminara a economiei de 3,2% in primul trimestru

Cifrele preliminare indica pentru primul trimestru al acestui an o crestere economica de 3,2%, a anuntat premierul Victor Ponta.

Deficit bugetar de 0,14% din PIB dupa primul trimestru

Executia bugetara din primul trimestru s-a incheiat cu un deficit de 900 milioane de lei, reprezentand 0,14% din PIB, in scadere de la 0,46% din PIB la finele lunii februarie si 0,67% din PIB in perioada similara din 2013, potrivit surselor din presa.

Wim Bosman, profit in urcare cu 52% in primul trimestru

Compania de logistica si transporturi Wim Bosman Romania , parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a inregistrat in primul trimestru un profit in crestere cu 52%, la circa 0,6 milioane euro, datorita numarului mai mare de clienti.

Cati bani au adus investitorilor cele mai performante fonduri de investitii romanesti in primul trimestru

Putin peste 5% in trei luni de zile acesta este cel mai mare randament pe care un fond de investitii romanesc a reusit sa il genereze in primul trimestru din acest an. Celelalte fonduri din top au adus castiguri in general cuprinse intre 1 si.

Deficit bugetar de 0,14% din PIB dupa primul trimestru

Executia bugetara din primul trimestru s-a incheiat cu un deficit de 900 milioane de lei, reprezentand 0,14% din PIB, in scadere de la 0,46% din PIB la finele lunii februarie si 0,67% din PIB in perioada similara din 2013.

Veniturile Orange Romania au crescut cu 4,9%

Veniturile Orange Romania au crescut, in baza comparabila, cu 4,9% in primul trimestru din acest an fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la 230 milioane euro, in principal datorita numarului mai mare de utilizatori ai serviciilor de internet mobil, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )