Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Exploatarea resurselor energetice din Marea Neagra constituie o alternativa la Nabucco

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Exploatarea resurselor energetice din Marea Neagra constituie o alternativa la Nabucco

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Bucharest Forum 2013, ca exploatarea resurselor energetice din Marea Neagra constituie o alternativa la proiectul Nabucco, subliniind ca Romania trebuie sa inteleaga importanta bataliei pentru independenta. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Exploatarea resurselor energetice din Marea Neagra, o alternativa la Nabucco.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Bucharest Forum 2013, ca exploatarea resurselor energetice din Marea Neagra constituie o alternativa la proiectul Nabucco, subliniind ca Romania trebuie sa inteleaga importanta bataliei pentru independenta energetica, informeaza Mediafax. Eu cred ca o natiune puternica - vreau sa cred ca Romania e o natiune puternica - in esecul unui proiect vede de fapt oportunitatea dezvoltarii altora. Resursele pe care Romania si celelalte tari le-au descoperit si .

Ponta: Exploatarea resurselor energetice din Marea Neagra constituie o alternativa la Nabucco

Premierul Victor Ponta a declarat, la Bucharest Forum 2013, ca exploatarea resurselor energetice din Marea Neagra constituie o alternativa la proiectul Nabucco, subliniind ca Romania trebuie sa inteleaga importanta bataliei pentru independenta energetica.

Ucraina anunta ca a ajuns la un acord pentru impartirea productiei de gaze naturale din Marea Neagra cu consortiul ExxonMobil-Shell-Petrom

Ucraina a anuntat joi ca a reusit sa se inteleaga asupra acordului privind partajarea productiei de gaze naturale cu un consortiu occidental condus de gigantii ExxonMobil SUA) si Shell anglo-olandez), si din care face parte si Petrom, scrie AFP.

O ROMANCA, nominalizata pentru premiile Women of the Future, din Marea Britanie. Este o ambasadoare pentru tara noastra

O pianista romanca de 27 de ani este nominalizata pentru premiile Women of the Future, care rasplatesc cele mai talentate tinere femei din Marea Britanie. Alexandra Dariescu se afla pe lista scurta a premiulu.

Cartel pe piata distributiei de sutiene din Marea Britanie

Primele trei mari lanturi de magazine din Marea Britanie s-au inteles cu un producator de imbracaminte pentru stabilirea preturilor unuia dintre cele mai importante branduri de sutiene sport, potrivit autoritatilor de reglementare a concurentei.

Pianista romana Alexandra Dariescu, nominalizata la Women of the Future Awards din Marea Britanie

Pianista romana Alexandra Dariescu se afla pe lista scurta a editiei din acest an a Women of the Future Awards, o competitie nationala desfasurata anual in Marea Britanie, care premiaza cele mai talentate.

Ponta vrea asistenta tehnica din Finlanda pentru exploatari miniere cu tehnologii avansate de mediu

Autoritatile romane vor schimba informatii cu cele finlandeze si le vor solicita asistenta tehnica pentru lucrari de exploatare miniera cu tehnologii avansate, a declarat, astazi, la Helsinki, premierul Ponta.

Ponta cere asistenta tehnica din Finlanda pentru exploatari miniere cu tehnologii avansate de mediu

Autoritatile romane vor schimba informatii cu cele finlandeze si le vor solicita asistenta tehnica pentru lucrari de exploatare miniera cu tehnologii avansate, a declarat premierul Ponta, dupa ce l-a informat pe prim-ministrul finlandez ca in Romania exista o dezbatere privind viitorul mineritului, transmite Mediafax.

Der Spiegel: Guvernul Ponta, tot mai subred din cauza disensiunilor pe tema Rosia Montana

Jurnalistii germani de la Der Spiegel sustin ca Guvernul Ponta nu va rezista in actuala formula lunile urmatoare, din cauza neintelegerilor din cadrul USL pe tema Rosia Montana. Actiunile Guvernului.

Politic Show: Ponta despre locurile vacante din Parlament: Asteptam fie decizii ale instantei, fie decizii politice; Partidul lui Basescu se extinde in Constanta; Antonescu: Nu voi cere CCR schimbarea termenului de judecare a contestatiei pe cvorumul la

Cristian Preda, despre guvernul din umbra al PDL: Lipseste Vasile Blaga. Acesta a ales tacerea in confruntarea tintita cu USL. Udrea: Daca n-as fi astazi politician, as fi in Piata Universitatii. Elena Udrea a fost intrebata unde ar fi in acest moment daca nu ar fi in politica.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )