Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cartel pe piata distributiei de sutiene din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cartel pe piata distributiei de sutiene din Marea Britanie

Primele trei mari lanturi de magazine din Marea Britanie s-au inteles cu un producator de imbracaminte pentru stabilirea preturilor unuia dintre cele mai importante branduri de sutiene sport, potrivit autoritatilor de reglementare a concurentei. continuă pe Ziarul Bursa

Pianista romana Alexandra Dariescu, nominalizata la Women of the Future Awards din Marea Britanie

Pianista romana Alexandra Dariescu se afla pe lista scurta a editiei din acest an a Women of the Future Awards, o competitie nationala desfasurata anual in Marea Britanie, care premiaza cele mai talentate.

FOTO VIDEO O mama din Marea Britanie dezaproba interzicerea concursurilor de frumusete pentru minori

Controverse in industria frumusetii. Dupa ce zilele trecute senatul francez a adoptat un proiect legislativ care interzice concursurile de miss pentru fetele sub 16 ani, o mama din Marea Britanie a iesit la rampa pentru a contesta decizia autoritatilor. Femeia sustine ca, de fapt, aceste competitii cresc increderea in sine a copiilor si le dezvolta creativitatea.

ATAC al britanicilor. Imigrantii din lumea a treia nu intentioneaza sa se integreze in Marea Britanie

Fostul presedinte al Partidului Conservator din Marea Britanie, Lord Tebbit, a avertizat ca imigranti din lumea a treia nu intentioneaza sa se integreze in Marea Britanie si si-a exprimat sustinerea fata.

Soldatul N, care a dezvaluit noi informatii despre moartea Printesei Diana, a fugit din Marea Britanie

Soldatul din Serviciului Special Aerian al armatei Marii Britanii, care a sustinut ca Printesa Diana a fost ucisa de fortele speciale britanice, a fugit din tara cu doar cateva zile inainte sa fie audiat de politisti.

Bulgaria insista ca Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni

Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni deoarece propriii sai cetateni nu sunt capabili sa desfasoare munci grele sau nu sunt dispusi sa renunte la beneficiile sociale pentru activitati sezoniere, se arata intr-un document trimis de Guvernul bulgar Ministerului britanic de Interne, potrivit Mediafax.

Bulgaria: Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni

Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni deoarece cetatenii britanici nu sunt capabili sa desfasoare munci grele si nu sunt dispusi sa renunte la beneficiile sociale pentru activitati sezoniere, potrivit unui document trimis de Guvernul bulgar Ministerului britanic de Interne si citat de persa internationala.

Guvernul bulgar: Marea Britanie are nevoie de imigranti pentru ca localnicii sunt lenesi

Executivul de la Sofia a transmis o adresa oficiala catre Londra in care insista ca ipoteza conform careia bulgarii merg in Marea Britanie pentru a beneficia de ajutoarele sociale de acolo este un mit si ca imigrantii est-eusropeni sunt esentiali pentru sectorul agricol britanic pentru ca localnicii sunt lenesi.

Mesajul Bulgariei pentru Marea Britanie: Aveti nevoie de imigranti est-europeni

Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni deoarece propriii sai cetateni nu sunt capabili sa desfasoare munci grele sau nu sunt dispusi sa renunte la beneficiile sociale pentru activitati.

Joburi in Irlanda si Marea Britanie pentru somerii ialomiteni

Reteaua EURES ofera somerilor ialomiteni si nu numai noi oportunitati de angajare in strainatate. De data aceasta, in Irlanda si Marea Britanie. Nici oferta pe plan local nu este deloc de neglijat, fiind disponibile, in momentul de fata, aproximativ 200 de locuri de munca la nivelul judetului Ialomita.

Nigel Farage: Marea Britanie nu ar trebui sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, a declarat Nigel Farage, liderul UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii), in cadrul unui discurs la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )