Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, pe Facebook: Romania, in topul tarilor UE cu crestere economica

România Liberă România Liberă,
 Ponta, pe Facebook: Romania, in topul tarilor UE cu crestere economica

Premierul Victor Ponta a sustinut, miercuri, pe pagina sa de Facebook ca, de la preluarea guvernarii, Romania a inregistrat noua trimestre de crestere economica. Seful PSD este de parere ca Romania se afla in topul tarilor cu crestere economica din Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Victor Ponta si-a prezentat bilantul pe Facebook: Romania, in topul tarilor din UE cu crestere economica

Premierul Victor Ponta si-a prezentat pe Facebook bilantul guvernarii din mai 2012 pana in prezent. Ponta spune ca Romania se afla in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica. Premierul.

Prognoza de crestere economica a Romaniei pe 2015, redusa cu 0,3 puncte

Banca Mondiala BM) a redus cu 0,3 puncte procentuale prognoza de crestere economica a Romaniei, la 2,9%, indicatorul urmand insa sa accelereze anul viitor la 3,2,%, potrivit prognozei economice globale a institutiei financiare internationale.

INS a revizuit in urcare PIB-ul pe trimestrul al treilea. Ponta: Romania, in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica

Romania in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica!, se lauda premierul Victor Ponta, dupa ce Institutul National de Statistica a revizuit in urcare cu 0,1 puncte procentuale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )